Mutari mobila si transport mobila
Foto: MoveOut.ro
Dinamica din ce mai accentuata din ultimul timp ne determina sa ne miscam din ce in ce mai repede si sa ne rezolvam problemele cat mai rapid, ieftin si bine. In aceste conditii, pe langa marea mobilitate de care avem nevoie pentru a ne deplasa dintr-un loc in altul, mai avem nevoie si de o mare mobilitate de a deplasa mobila, obiecte personale si orice fel de bunuri dintr-un punct A intr-un punct B.

Si daca noi, oamenii, ne putem deplasa destul de usor prin tara, prin intermediul unui autoturism propriu, de serviciu sau inchiriat de la firmele care ofera servicii de inchiriere auto, chiar daca drumurile din Romania sunt destul de precare si aglomerate, problemele mai mari apar atunci cand avem nevoie sa transportam mobilier sau obiecte grele si voluminoase in general, care nu incap intr-un autoturism.

Si aici intervin firmele specializate pe mutari mobila si transport mobila si nu sunt putine astfel de firme pentru ca oamenii de afaceri din Romania au sesizat necesitatile din ce in ce mai mari de transport bunuri si au infiintat multe firme cu acest domeniu de activitate. Una dintre acestea este MoveOut, ce a luat nastere in anul 2008 la initiativa unui grup de tineri din Bucuresti, majoritatea absolventi ai Faculatatii de Transporturi din cadrul UPB-Bucuresti.

MoveOut este o firma romaneasca de mutari mobila, transport mobila si depozitare mobila. Aceasta ofera servicii de mutari profesionale, planificate si organizate, astfel incat valorificarea timpului, dar si valorificarea energiilor, sa fie maxime. MoveOut ofera servicii de mutari firme, mutari sedii, mutari internationale, mutari locuinte, mutari mobila, debarasare mobila, debarasare moloz, mutari mobilier, transport mobila, depozitare mobila si multe alte servicii adiacente.

Demn de mentionat este ca MoveOut nu ofera doar servicii de mutari mobila, ci si servicii de manipulare, demontari si montari profesionale, precum si materiale de impachetare si protectie (folie stretch sau cu bule de aer si cutii de diferite tipuri si dimensiuni), toate acestea oferite de catre un personal experimentat, tanar si bine instruit, pregatit pentru orice grad de dificultate al mutarilor de mobila si de bunuri personale.

In ceea ce priveste procedura de contractare a unui serviciu de transport mobila, aceasta se face in 3 etape:
  • stabilirea conditiilor transportului: pretul poate fi stabilit fie telefonic, fie prin intermediul unui expert in logistica, care poate efectua o estimare detaliata a costurilor, cat si o prezentare completa a operatiunilor care se efectueaza;
  • semnarea contractului: in contract se trec toate cerintele clientului; 
  • efectuarea transportului: transportul se face in baza contractului semnat de catre cele doua parti.
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii