Trofeul Sinaia, unul dintre cele mai spectaculoase trasee din Campionatul National de Viteza in Coasta, si-a desemnat castigatorii la finalul weekendului abia incheiat.

Gabriel ENE @ Trofeul Sinaia
Trofeul Sinaia, unul dintre cele mai spectaculoase trasee din Campionatul National de Viteza in Coasta, si-a desemnat castigatorii la finalul weekendului abia incheiat.     

Gabriel Laurentiu ENE s-a aliniat la startul etapei, pentru a patra oara consecutiv, revenind cu placere pe traseul in care isi facea debutul in lumea sportului cu motor. Timpul cel mai bun obtinut in mansele de calificari anunta o lupta stransa la categoria 2 roti motrice in ziua de duminica, 24 iulie, cand urmau sa se desfasoare cele doua manse de concurs.

Dupa o prima urcare de concurs in care pilotul bucurestean a reusit sa stabileasca recordul traseului la clasa rezervata automobilelor cu doua roti motrice, reusind sa opreasca cronometrul la 2min 01,023sec, acesta a trebuit sa se recunoasca invins de materialul de concurs. O defectiune la electronica masinii l-a pus in imposibilitatea de a mai efectua si a doua urcare de concurs masina refuzand sa se mai alimenteze corespunzator.

Imi pare foarte rau ca nu am reusit sa parcurg ambele manse de concurs. Sunt extrem de dezamagit deoarece am simtit pe tot parcursul weekendului ca pot obtine un timp si un rezultat bun. De asemenea faptul ca am dezamagit fanii si spectatorii de pe marginea traseului este un alt motiv de tristete pentru ca atmosfera care au reusit sa o creeze a fost superba si pentru aceast lucru le sunt mereu recunoscator. Vreau sa ii multumesc totodata rivalului si prietenului meu, Andrei SANU care a reusit sa isi treaca in cont victoria la clasa doua roti motrice, pentru cuvintele de incurajare si apreciere pe care mi le-a transmis astazi. Pentru mine acest lucru a insemnat mai mult decat o victorie si ii transmit pe aceasta cale ca abia astept sa reiau duelul cu el la miimi de secunda pe traseele de concurs. Multumesc tuturor spectatorilor si fanilor care au fost alaturi de noi pe traseul de concurs si ii astept alaturi de noi la urmatoarea etapa de la Teliu.” declara Gabriel ENE.

Urmatoarea etapa, Trofeul Teliu, va avea loc in perioada 3-4 august 2016 in judetul Brasov. 

Shark Racing beneficiaza de sprijinul Atifco Foods – Diablo Energy Drink, sgmarket.ro, Centrul Medical Natisan, House of Cookies, Serus, Ideal Media Advertising si RallyTube pe intreaga durata a sezonului competitional 2016.      

Sursa: Eduard Baban, Editor in Chief - Motorsportnews.ro 
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii