Judetul Gorj, casa celebrului sculptor roman Constantin Brancusi, a devenit la finalul weekend-ului abia incheiat gazda celei de-a patra etape a Campionatului National de Viteza in Coasta, Cupa Gorjului.

Gabriel ENE - Cupa Gorjului 2016
Judetul Gorj, casa celebrului sculptor roman Constantin Brancusi, a devenit la finalul weekend-ului abia incheiat gazda celei de-a patra etape a Campionatului National de Viteza in Coasta, Cupa Gorjului. Cu aceasta ocazie organizatorii etapei desfasurata pe cel mai inalt drum din Romania au adus un omagiu celebrei personalitati romane, titulatura completa a competitiei fiind “Cupa Gorjului – Vino acasa la Brancusi!”

Pilotul echipei Shark Racing, Gabriel Laurentiu ENE, a reusit o noua victorie la clasa H3, un loc 6 in clasamentul general al etapei si pozitia secunda in clasamentul rezervat categoriei cu doua roti motrice dupa o lupta spectaculoasa, la zecimi de secunda, cu primul clasat.

Dupa ce in 2014, anul de debut in Campionatul National de Viteza in Coasta, Gabriel reusea la Ranca prima sa victorie din cariera, pilotul bucurestean a reusit din nou sa se impuna la clasa H3.

Traseul de la Ranca este unul dintre cele mai spectaculoase din tara noastra, facand parte din celebrul drum Transalpina, recunoscut de toata lumea pentru frumusetea peisajelor care le ofera. Ma bucur ca am reusit o noua victorie la clasa H3, iar spectaculosul duel cu Andrei SANU, la clasa doua roti motrice, sper ca a facut deliciul spectatorilor. Totodata am reusit o noua premiera reusind sa urc pe locul al saselea in clasamentul general al unei etape din campionat. Se pare ca noul nostru partener Diablo Energy Drink prin Atifco Foods mi-a purtat noroc si sper ca acesta sa fie doar startul unei serii de rezultate excelente. Ca intotdeuna spectatorii au fost la inaltime si la propriu si la figurat, aplaudand la scena deschisa evolutiile nostre. Pentru acest lucru le suntem profund recunoscatori si indatorati deoarece ei dau sarea si piperul competitiilor de motorsport. Incepand de astazi incepem deja pregatirile pentru urmatoarea etapa de la Sinaia, singura care se desfasoara pe un traseu urban, pentru ca avem la dispozitie doar doua saptamani.” declara Gabriel ENE. 

Shark Racing beneficiaza de sprijinul Atifco Foods – Diablo Energy Drink, sgmarket.ro, Centrul Medical Natisan, House of Cookies, Serus, Ideal Media Advertising si RallyTube pe intreaga durata a sezonului competitional 2016.

Sursa: Eduard Baban, Editor in Chief - Motorsportnews.ro
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii