Skoda Kodiaq
ŠKODA KODIAQ aduce noul limbaj de design al mărcii în segmentul SUV.
Grila lată a radiatorului, uşile cu linii atletice şi blocurile optice spate cu forme cristaline oferă o primă imagine asupra noului design distinctiv al SUV-ului de la ŠKODA.
Noul SUV oferă spaţiu generos, un nivel excelent de funcţionalitate, sisteme de asistenţă de ultimă oră şi soluţii inovatoare de conectivitate.
ŠKODA KODIAQ îşi va sărbători premiera mondială în 1 septembrie 2016 la Berlin.

Cu puţin timp înaintea premierei mondiale a modelului ŠKODA KODIAQ, care va avea loc în 1 septembrie în Berlin, producătorul auto ceh dezvăluie detalii ale noului său SUV de talie mare. Aceste imagini oferă o primă impresie asupra modului în care ŠKODA va transfera limbajul expresiv de design al mărcii în segmentul SUV. Totodată, imaginile de detaliu subliniază standardele ridicate, lipsite de compromisuri pe care marca le aplică în privinţa fabricației.

ŠKODA KODIAQ este impresionant: grila tridimensională a radiatorului este lată, având un caracter propriu marcant. În combinaţie cu farurile înguste, disponibile pentru prima dată cu tehnologie full-LED, primul SUV de talie mare al mărcii reprezintă o prezenţă inconfundabilă pe şosea. Dar şi privit din lateral şi din spate, SUV-ul impresionează: uşile au linii atletice, iar hayonul prezintă forme sculpturale expresive. Blocurile optice spate, cu tehnologie LED în echiparea standard, strălucesc în forma literei C, atât de caracteristică mărcii ŠKODA.

Spaţiul excepţional este de asemenea specific mărcii ŠKODA: având o capacitate de încărcare între 720 şi 2.065 litri (cu scaunele spate rabatate), modelul ŠKODA KODIAQ cu cinci locuri oferă cel mai mare portbagaj din clasa sa. O premieră pentru ŠKODA: SUV-ul poate ieşi de pe linia de producție a fabricii de asemenea în varianta opţională cu 7 locuri. Reglând poziţia şi unghiul scaunelor, acestea pot fi adaptate pentru a corespunde unei game foarte largi de cerinţe privind transportul de persoane şi bunuri. Dacă se optează pentru scaunul rabatabil al pasagerului din faţă, maşina poate transporta obiecte cu o lungime de până la 2,90 metri.

Sistemele de asistenţă de ultimă generaţie asigură un nivel optimizat de siguranţă şi confort. Sistemul Area View redă pe ecranul din maşină diferite perspective ale zonei din vecinătatea imediată a maşinii, cu ajutorul camerelor video cu lentile cu unghi larg integrate în faţa şi în spatele maşinii, dar şi în oglinzile laterale. Astfel pot fi redate imagini din perspectiva aeriană, dar şi imagini panoramice, de 180 de grade, cu zonele din faţa şi din spatele automobilului. Sistemul Tow Assist este de asemenea nou în gamă: când ŠKODA KODIAQ tractează o remorcă, sistemul preia controlul direcţiei la mersul la viteză mică în marşarier. Adiţional, la mersul în marşarier, noul sistem Manoeuvre Assist va frâna maşina imediat ce în spatele acesteia este detectat un obstacol.

Serviciile online mobile ŠKODA Connect reprezintă încă o inovaţie şi sunt împărţite pe două categorii: serviciile Infotainment Online oferă mai multe informaţii şi navigaţie în timp real, iar serviciile Care Connect permit accesul de la distanţă, asigurând totodată asistenţă.

Elementul central al serviciilor Care Connect este apelul de urgenţă după un accident: dacă a fost activat un airbag, funcţia Emergency Call (e-Call) iniţiază automat un apel la o centrală de apeluri de urgenţă.

ŠKODA KODIAQ îşi va sărbători premiera mondială în 1 septembrie 2016 la Berlin.

Sursa: Patricia Zegreanu, Marketing & Communication Manager Skoda
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii