Suzuki Ignis
Noul Ignis, crossover-ul compact al mărcii Suzuki, va fi prezentat la Salonul Auto de la Paris și va fi disponibil la vânzare în Europa din ianuarie 2017.

Suzuki are tradiție în dezvoltarea de mașini compacte, iar unele dintre elementele tradiționale ale mărcii au prins din nou viață pe noul Ignis. Designul exterior minimalist are un aspect proaspăt, iar elementele clasice pentru Suzuki sunt ușor de identificat.

O serie de tehnologii noi, inclusiv o platformă mai rigidă și ușoară și sistemul SHVS (Smart Hybrid Vehicle by Suzuki), sunt disponibile pe noul Ignis, ceea ce oferă un consum redus de combustibil, fără a face vreun sacrificiu în ceea ce privește performanțele tehnice ale noului model.

În Europa, noul Suzuki Ignis va fi disponibil la vânzare începând din luna ianuarie 2017.

Cealaltă noutate de la standul Suzuki va fi modelul SX4 facelift. Cu partea din față modificată și cu un interior mai rafinat, SX4 facelift are un caracter mai sofisticat și va stabili noi referințe la această clasă. Motoarele turbo de 1.0-litri și 1.4-litri BOOSTERJET cu injecție directă vor înlocui motorul actual de 1.6 litri, benzină.

Mai multe detalii vor fi disponibile în cadrul conferinței de presă Suzuki, programată pe 29 septembrie 2016 la ora 09:00 a.m. Suzuki are standul 511 la Salonul Auto de la Paris, în hala 1.0, Paris Expo Porte de Versailles.

La standul Suzuki vor fi mai fi expuse:
Automobile:
Vitara, Jimny, Baleno și Cervo (un model clasic din 1977, cunoscut în Europa ca SC100)
Motociclete: SV650
și MotoGP
Bărci: DF300AP

Salonul Auto de la Paris 2016 este deschis presei în zilele de 29 și 30 septembrie, iar publicului larg între 1 și 16 octombrie.

Sursa: Berti Panaiot, National Communication Manager
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii