Simone Tempestini si Giovanni Bernacchini - Raliul Germaniei - JUNIOR WRC
Simone Tempestini și Giovanni Bernacchini s-au impus în Raliul Germaniei (Junior WRC) cu un avans de aproape 40 de secunde.
Juniorul Napoca Rally Academy are un avans de 37 de puncte în clasamentul general din Junior WRC.
Următoarea etapa: Turul Corsicii (29 septembrie – 2 octombrie).

Simone Tempestini și Giovanni Bernacchini au avut o evoluție fantastică pe asfalt și au câștigat duelul cu Martin Koci din Junior WRC. Juniorul Napoca Rally Academy a făcut un pas important spre atingerea obiectivului său principal din acest sezon. 

După victoriile pe macadam din Portugalia și Polonia, Simone Tempestini și Giovanni Bernacchini au reușit o victorie fantastică și pe asfaltul din Germania, una dintre cele mai dificile etape pe asfalt din calendarul mondial.

Echipajul Napoca Rally Academy a terminat ultimele trei speciale ale raliului de fiecare dată în top 3 și în final s-a impus cu un avans de aproape 40 de secunde față de Martin Koci.

“Sunt foarte mulțumit de rezultat, dar cel mai mulțumit sunt de modul în care am abordat acest raliu. Am luat deciziile cele mai bune pe tot parcursul acestui weekend. Am avut o abordare prudentă la început, dar apoi am ridicat ritmul în funcție de situația de pe probele speciale. Am încheiat raliul în forță și pentru noi este rezultatul perfect”, a spus Simone Tempestini.

Victoria din Germania înseamnă că juniorul Napoca Rally Academy are acum un avans de 37 de puncte față de norvegianul Ole Christian Veiby, principalul său rival în lupta pentru titlul juniorilor.

“Este o victorie importantă pentru noi, dar meciul nu s-a terminat încă. Avem acum mai mult de o lună timp de pregătire pentru etapa din Corsica. Am mai concurat acolo și este un raliu care îmi place foarte mult. Vom avea și acolo aceeași strategie și sper să obținem și același rezultat”, a mai spus Simone Tempestini.

Turul Corsicii, etapa a zecea din mondialul de raliuri și a cincea din Junior WRC, se va desfășura în perioada 29 septembrie – 2 octombrie.


Sursa: Motor Heads Publishing
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii