bmw-3-series-gran-turismo
Mondial de l’Automobile Paris 2016 (Salonul Auto de la Paris), care va fi găzduit în perioada 1-16 octombrie 2016, va fi scena unor premierelor pentru noile BMW Seria 3 Gran Turismo şi BMW i3, acestea din urmă beneficiat al unei baterii mai puternice şi a unei autonomii extinsă. Totodată, BMW Motorrad va găzdui premiera mondială a scuterului electric BMW C evolution, şi acesta dispunând de o baterie cu capacitate mai mare şi o autonomie îmbunătăţită. Iar BMW va utiliza salonul de la Paris pentru a prezenta şi recent lansatul asistent personal de mobilitate, aplicaţia BMW Connected.

Noul BMW Seria 3 Gran Turismo: un gran turismo sportiv, cu caracter practic pentru utilizare cotidiană şi confort pe distanţe lungi Premieră: BMW dezvăluie noua versiune a BMW Seria 3 Gran Turismo, care combină eleganţa specifică unui coupé cu spaţiul unui sedan de lux şi capacitatea portbagajului unui break - toate acestea împachetate într-un exterior vizibil mai sportiv. Trei motoare pe benzină şi cinci diesel în portofoliul de motorizări generează substanţial mai multă putere, în timp ce consumă mai puţin combustibil. Toate versiunile pe benzină şi varianta diesel cu patru cilindri de la BMW 325d îşi fac debutul pentru noul model. La interior, noul BMW Seria 3 Gran Turismo se remarcă prin calitatea superioară a materialelor, noua interfaţă a utilizatorului pentru sistemul de navigaţie Professional - provenită direct de la BMW Seria 7 - şi conectivitatea superioară pentru smartphone. În decurs de doar trei ani, BMW Seria 3 Gran Turismo a devenit un nume important în clasa medie, pieţele din China, Germania şi SUA fiind principalii vectori ai vânzărilor. Pentru majoritatea clienţilor, acestea este primul lor BMW, artând astfel că BMW a deschis un nou segment de piaţă.

BMW i3 (94 Ah): autonomie mai mare cu aproximativ 50%, opţiune de montare în service, încărcare mai rapidă şi staţii de îă BMW i mai puternicePremieră de salon: Cea mai nouă versiune BMW i3 poate parcurge o distanţă cu peste 50% mai mare la o singură alimentare. Densitatea mai mare de stocare a celulelor litiu-ion ale bateriei oferă modelului BMW i3 (94 Ah) o capacitate de 33 kilowatt-oră (kWh). Pe ciclul NEDC standard, aceasta echivalează cu o autonomie de 300 de kilometri faţă de distanţa disponibilă anterior, 190 de kilometri - şi chiar şi în utilizare cotidiană în condiţii meteorologice nefavorabile, care necesită folosirea aerului condiţionat sau a încălzirii, automobilul este capabil să parcurgă distanţe de până la 200 de kilometri fără a fi reîncărcat. Prin obţinerea acestei autonomii impresionante , în timp ce furnizează performanţele BMW emblematice, BMW i3 (94 Ah) stabileşte un nou reper în segmentul său. Pe lângă dotările opţionale, BMW i oferă şi staţii de încăracre noi şi mai puternice, care se pot monta în garajele de acasă. BMW i3 cu baterie de 60 Ah, lansare în premieră acum trei ani, va fi disponibil în continuare pentru clienţi.

De asemenea, în cadrul Salonului Auto de la Paris, BMW va prezenta o versiune nouă şi exclusivistă a automobilului sport hybrid plug-in: the BMW i8 Protonic Dark Silver Edition.

Noul BMW C evolution: BMW Motorrad prezintă noul scuter electric cu autonomie extinsă şi culori noi Premieră mondială: BMW Motorrad ridică ştacheta în segmentul scuterelor electrice prin noul BMW C evolution, care va fi produs în două variante - o versiune cu autonomie mare şi o versiune europeană care intră în categoria A1 a permisului de conducere. O baterie de generaţie nouă, cu o capacitate a celulelor de 94 Ah - aceeaşi ca cea de pe noul BMW i3 -, conduce la o creştere considerabilă a autonomiei scuterului. Versiunea care îndeplineşte cerinţele categoriei A1 a permisului de conducere preia autonomie precedentului model, de aproximativ 100 de kilometri, în timp ce versiune cu autonomie mare este capabilă să parcurgă până la 160 de kilometri între încărcări. Aceasta oferă o bază solidă pentru pilotaj cu emisii zero combinat cu caracter practic deosebit în oraş şi arii urbane mai vaste. Mai mult, specificaţia standard include acum un nou cablu de încărcare cu secţiune transversală mai mică. Dotările opţionale, precum suportul pentru smartphone, oferă o posibilitate şi mai mare de personalizare a noului BMW C evolution. În cele din urmă, dar la fel de important, noul BMW C evolution vine şi cu o serie de îmbunătăţiri de ordin vizual. Ambele versiuni ale noului scuter electric C evolution sunt disponibile într-o nouă schemă coloristică: Ionic Silver metalizat / Electric Green combinat cu Black Storm metalizat pentru un efect contrastant. În plus, echiparea tunelului central al variantei cu autonomie mare este împodobit cu o grafică nouă.

BMW Connected - asistentul digital personal de mobilitate de la BMW De mai mulţi ani, BMW realizează o conexiune între conducător şi automobil prin intermediul ConnectedDrive. În cursul lunii august 2016, BMW Connected a fost lansat, prezentând clienţilor un concept digital atotcuprinzător care oferă un instrument perfect de susţinere pentru toate aspectele mobilităţii personale. Utilizând ca bază o platformă flexibilă, numită Open Mobility Cloud, BMW Connected integrează perfect automobilul şi alte soluţii de comunicare, precum un iPhone sau Apple Watch, în viaţa digitală a utilizatorului. Lansarea versiunii BMW Connected se concentrează în primul rând pe gestiunea călătoriei pentru automobil, dispunând de produse şi servicii digitale concepute să simplifice, mai presus de orice, planificarea cotidiană a traseelor de condus şi a întâlnirilor. Astfel, BMW Connected ajută utilizatorii să ajungă la destinaţie la timp şi fără nici un stres.

Aplicaţia este momentan disponibilă deocamdată pentru un număr limitat de ţări, în special în Europa de Vest şi urmează să fie implementată treptat la nivel mondial.

Sursa: BMW Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii