La Brasov, aeroportul, mai bine zis proiectul acestuia, se plictiseste teribil, pitit printre sertarele neputintei unor vremuri cu vizibilitate redusa.

Manu Mihalache-Raliul Iasului 2015
Pilotul Manu Mihalache, despre saritorile de la Iasi:

“Nu zborul in sine este important, ci modul in care decolezi. Aterizarea este doar o consecinta!”

La Brasov, aeroportul, mai bine zis proiectul acestuia, se plictiseste teribil, pitit printre sertarele neputintei unor vremuri cu vizibilitate redusa. E drept, din cand in cand, se mai rataceste printr-un studio de televiziune, dupa care dispare iar. Ne-am obisnuit ca intr-unul din cele mai frumoase orase din Romania, doar timpul si avioanele de hartie sa zboare.

Si daca de la Brasov nu se poate decola in nici o directie, Manu Mihalache si Jancsi Soos s-au hotarat sa incerce “mersul pasarilor” la Iasi, unde vor incerca sa zboare spectaculos pe probele speciale ale unui raliu indelung asteptat.

ATENTIE, va vorbeste capitanul (pilotul)!
Manu Mihalache: “Suntem pregatiti si abia asteptam sa ne luam zborul pe saritorile de la Dobrovat, unde promitem sa lasam in urma noastra  nori grei de praf, dar si imagini de neuitat spectatorilor si fotografilor. O sa incercam si anul acesta o aterizare tarzie, in conditii de maxima siguranta, la bordul aceluiasi EVO 9 si de data aceasta foarte bine pregatit de mecanicii nostrii, carora le multumim si pe aceasta cale. Chiar daca vom lua startul in Rapa Galbena, la Superspeciala, incercam sa sfidam albastrul saritorilor si sa aterizam pe podiumul Clasei 3!”

ATENTIE, va vorbeste si navigatorul!
Jancsi Soos: “Desi purtam costume si casti specifice curselor auto, desi nu avem turn de control si nici pasageri, desi nu avem decat un singur motor si nu avem nici flapsuri, mergem la Iasi hotarati sa primim aplauze la aterizare! La aterizarea pe podium, desigur!”

Echipajul Manu Mihalache – Jancsi Soos este alimentat de Pro-X, Gatmo-Motorsport si Spalatoria Auto “Jumbo” - Brasov.

Sursa: Dan Strauti, Senior Editor Autostiri.ro
Credit foto: Balazs Attila - rallyphoto.ro
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii