Numarul 1 in Romania
Orice competitie sportiva este transpunerea, intr-un spatiu limitat, a naturii umane; dorinta si bucuria de a castiga, orgoliul nemasurat al fiecaruia dintre noi, deznadejedea si gustul esecului, satisfactia de a participa, puterea de a recunoaste Victoria celui de langa tine. In economia de piata, spatiile sunt nelimitate. De altfel, in aceasta zona nu exista festivitate de premiere, nu exista medalii, nu se intoneaza imnul. Se consemneaza doar cine este LEADER. 

Pro-X, sustinator constant al valorilor sportului, incearca sa transfere imaginea recent lansatei embleme: “Numarul 1 in Romania”, in zona unui eveniment sportiv de mare anvergura: “Cotnari Rally Iasi”.

Dan Daniliuc, General Manager Pro-X: “Au trecut mai bine de 3 ani de cand Pro-X a urcat, cu tot cu bagaje, in nava amiral a raliurilor din Romania, sustinand echipaje, dar si competitii. Si cand spun ca a urcat cu tot cu bagaje, ma refer la principiile care au stat la baza unui proiect care astazi si-a castigat, nu usor, dreptul de a se prezenta cu o noua emblema: “Numarul 1 in Romania”. Sunt convins ca am atins astfel, un nivel, care nu mai permite competitorilor nostri sa ne copieze.

Suntem onorati sa fim parteneri principali ai unui eveniment, care pune in lumina un sport spectaculos, practicat de oameni de mare caracter, dar si cu o putere interioara de invidiat. Recunosc, ne-am inspirat din aceasta competitie, in incercarea noastra de a devein cei mai buni. Suntem convinsi ca vor fi trei zile memorabile, atat pentru spectatorii care vor veni in numar mare, cat si pentru competitori. “

Sursa: Dan Strauti, Senior Editor Autostiri.ro
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii