Camera video Philips ADR810
La sfârșitul anului 2015, camerele video auto Philips ADR610 și ADR810 au fost lansate în Europa, oferind șoferilor posibilitatea de a înregistra călătoriile lor, în scopuri de siguranță.

De atunci, camerele auto Philips au crescut în popularitate. Mulțumită capacității lor de a înregistra secvențe video, acestea sunt folosite în unele țări cu rol de dovadă, în cazul unui accident rutier. În plus, mulți utilizatori folosesc camerele și pentru a înregistra amintiri prețioase din călătoriile lor.

Yiqiao Wang, EMEA Product Manager, a declarat: "Camerele video auto cresc în popularitate și este ușor de înțeles de ce. Odată ce acestea sunt instalate, o cameră auto bună va face totul automat, oferind beneficii reale șoferilor. Pe lângă furnizarea de dovezi potențial vitale într-un accident sau chiar în cazuri criminale, multe companii de asigurări din toată Europa oferă șoferilor și un discount la polițele de asigurare a mașinii, în cazul în care autoturismele sunt echipate cu tehnologia corectă de înregistrat. Acest lucru înseamnă că investiția într-o cameră video auto se poate amortize de cele mai multe ori cu ușurință. Marca Philips este renumită în industria de automobile datorită celor 100 de ani de inovație și de produse de înaltă calitate – camerele video auto fiind  un exemplu în acest sens."

Ambele camera produc imagini de o claritate ridicată - deosebit de accentuată în timpul nopții – datorită rezoluției 1080p Full HD. Conducătorii auto se pot relaxa pe deplin și se pot concentra asupra drumului, deoarece camerele înregistrează în mod automat, fără a fi nevoie de a apăsa un buton.

Ele detectează, de asemenea, frânarea bruscă și potențiale coliziuni și salvează automat toate incidentele într-un fișier de urgență, cu oră și dată. Astfel se asigură păstrarea dovezilor, în caz de nevoie.

De asemenea, este disponibil un buton de captare de urgență, ceea ce permite înregistrarea și stocarea separată a unor situații neașteptate din trafic.

În mod specific, ADR810 are un buton de design patentat care este plasat pe bricheta vehiculului; prin urmare, este foarte accesibil.

Unitățile au un model de înregistrare de 30 de cadre pe secundă, astfel încât există o fluiditate a imaginilor capturate - indiferent de viteză. Redarea este de asemenea disponibilă prin intermediul unui software integrat pentru vizualizare în timp real, la fața locului.

Camerele ADR610 și ADR810 au un indice de scădere a bateriei care avertizează șoferul atât vizual, cât și sonor, atunci când au nevoie de încărcare.

Camerele de înregistrare video Philips sunt disponibile pentru livrare si pot fi achiziționate on-line prin intermediul site-ului BecuriOnline, precum și în diferite alte puncte de vânzare cu amănuntul din România.

Sursa: Berti Panaiot, National Communication Manager
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii