Federal-Mogul BERU Pressure Sensor Glow Plug
Federal-Mogul Motorparts, o divizie a Federal-Mogul Holdings Corporation (NASDAQ: FDML), a agreat de curând o extindere pe termen de cinci ani a contractului cu producatorul BorgWarner Emissions Systems, în scopul continuării distribuției exclusive și independente, la nivel mondial, a produselor de aprindere BERU® pe piața pieselor de schimb. Prin acest acord, Federal-Mogul își menține poziția de companie licențiată exclusiv pentru distribuirea brandului BERU pe piața de produse aftermarket și își consolidează poziția de lider mondial pe piața produselor de aprindere.

Conform noului acord, începând din ianuarie 2018, Federal-Mogul își va canaliza eforturile pentru a comercializa  produsele BERU – bujii de aprindere, bujii incandescente, bobine de aprindere și conectori, unități de control al incandescenței, cabluri de aprindere și senzori –  pe piața pieselor de schimb la nivel mondial. Linia de bujii incandescente BERU este recunoscută drept tehnologie lider de piață în domeniul soluțiilor de aprindere pentru motoarele diesel.

Suntem încântați să continuăm distribuția la nivel mondial a produselor BERU. Colaborarea dintre Federal-Mogul Motorparts și BorgWarner Emissions Systems a influențat inovația produselor BERU și a extins prezența acestora pe piața pieselor de schimb, cu ajutorul programelor inedite pentru clienți, precum platforma “F-M for Me”, care a îmbunătățit oferta noastră pentru a veni în sprijinul nevoilor clienților , a spus Martin Hendricks, Președinte global Sisteme de frânare și Președinte regional EMEA, Federal-Mogul Motorparts. „Parteneriatul nostru cu BorgWarner a oferit deja multe beneficii companiilor noastre și, cel mai important, tuturor celor ce folosesc produsele BERU.”

Extinderea liniei de produse, pentru a oferi clienților săi o soluție completă pentru nevoile lor de pe piața de piese de schimb de aprindere, cât și recunoașterea mărcii BERU la nivel mondial, sunt sprijinite de o strategia de investiții a companie Federal-Mogul Motorparts, din care face parte și acest acord recent prelungit. Cooperarea cu BorgWarner va face ca o gamă mai largă de produse de aprindere să devină mai accesibile, datorită facilităților logistice și de depozitare pe care Federal-Mogul Motorparts le oferă.

Ne bucurăm să putem oferi clienților noștri beneficiile produselor BERU, prin parteneriatul cu Federal-Mogul”, a explicat Brady Ericson, Președinte și Manager general, BorgWarner Emissions.

Din acest moment, gama de produse BERU va deveni parte integrantă a programelor “Garage Gurus” și “F-M for Me”, dezvoltate de Federal-Mogul. Aceste inițiative nu numai că oferă mecanicilor auto training tehnic extrem de valoros, dar oferă, de asemenea, proprietarilor de service-uri auto și tehnicienilor sprijin în dezvoltarea afacerii, astfel încât să poată deveni și mai eficienți în ceea ce fac.

Clienții brandului BERU se vor bucura în continuare de acces la vastul catalog de produse Champion®, prin intermediul unei rețele logistice îmbunătățite, care răspunde mai bine așteptărilor clienților din punct de vedere al eficienței serviciilor și a timpilor de livrare. Champion este o marcă a companiei Federal-Mogul, recunoscută la nivel mondial, prezentă în industria auto din anul 1907. Portofoliul brandului Champion include bujii de aprindere pentru motoarele cu combustie prezente pe echipamente de grădinărit, autovehicule, vehicule comerciale și mașini industriale, cât și stergătoare și filtre auto.

BorgWarner va continua să proiecteze, dezvolte, producă și comercializeze direct către clienți, în ansamblul de echipament original, produsele de aprindere BERU, cât și către service-urile care oferă echipament original.

Sursa: Olivia Baltatescu, Account Executive MCCANN PR
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii