SX4
Ascultătorii postului de radio Kiss FM pot câștiga noul SX4 în cadrul campaniei de promovare demarată de Suzuki România. Campania se desfășoară până pe data de 20 noiembrie 2016.

Suzuki România a demarat o campanie de promovare a modelului Suzuki Vitara pe postul naţional de radio Kiss FM, ascultătorii postului putând să câştige noul model SX4, lansat în luna septembrie în România.

Campania derulată de Suzuki România, în parteneriat cu postul naţional de radio Kiss FM, se desfășoară până pe 20 noiembrie 2016.

Campania are la bază un concurs, cu premii saptamanale, iar la finalul perioadei de promoţie, unul dintre ascultătorii Kiss FM va câştiga noul Suzuki SX4.

Pentru a intra în concurs, participanţii trebuie să asculte emisiunea „Râzi cu Sergiu şi Andrei”, difuzata la Kiss FM, de luni pâna vineri intre orele 06:00 - 10:00 și să descopere indiciul zilei, care va consta în răspunsul la întrebarea rostită în direct de Sergiu și Andrei.

După descoperirea acestui indiciu, participantul se va autentifica pe www.suzuki.ro și va introduce raspunsul în câmpul corespondent zilei in curs. În total, vor exista 30 de cuvinte cheie/răspunsuri corecte, iar orice participant se va putea înscrie în campanie în orice moment până pe data de 20 noiembrie.

Raspunsurile vor putea fi introduse în orice moment până la această dată pe pagina www.suzuki.ro.

Sursa: Berti Panaiot, National Communication Manager
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii