Cu cele mai importante obiective atinse, Napoca Rally Academy și-a construit strategia pentru a-și maximiza șansele și în lupta pentru titlul pe echipe. La Raliul Harghitei, ultima etapă a sezonului, cinci echipaje NRA se vor lupta pentru puncte pe probele speciale.

Simone Tempestini si Marc Banca - Transilvania Rally
Cinci echipaje NRA se luptă pentru titlul pe echipe la Raliul Harghitei.
Napoca Rally Academy se află pe locul 3 în clasamentul pe echipe înaintea ultimei etape a sezonului.
Raliul Harghitei se desfășoară în perioada 6 – 8 octombrie.

Cu cele mai importante obiective atinse, Napoca Rally Academy și-a construit strategia pentru a-și maximiza șansele și în lupta pentru titlul pe echipe. La Raliul Harghitei, ultima etapă a sezonului, cinci echipaje NRA se vor lupta pentru puncte pe probele speciale.

După șapte etape desfășurate în acest sezon, Napoca Rally Academy se află pe locul trei în clasamentul pe echipe și pentru Raliul Harghitei și-a construit o strategie clară în încercarea de a mai câștiga un titlu de campioană.

“Pentru noi a fost un sezon fantastic în care Simone Tempestini a devenit campion mondial în Junior WRC, asta după ce câștigase deja pentru a doua oară titlul de campion național. Ultimul obiectiv pentru acest sezon este și titlul pe echipe și vom face tot posibilul să rămânem în luptă până pe ultima probă specială”, a spus Marco Tempestini, liderul echipei.

Echipajele Simone Tempestini/Marc Banca, Bogdan Marișca/Carmen Poenaru, Florin Tincescu/Sergiu Itu, Szabo Csongor/Robert Maior și Norbert Maior/Alina Bianca Pop vor puncta pentru echipă, dar în culorile NRA vor evolua și echipajele Mihai Manole/Florin Dorca și Vlad Cosma/Diana Hațegan.

Simone Tempestini și Marc Banca vor concura cu modelul Citroen DS3 R3-MAX cu care au devenit campioni mondiali în Junior WRC. “Este ultima etapă din Campionatul Național și mă bucur că voi conduce aceeași mașină cu care am câștigat titlul mondial la juniori. Va fi o luptă interesantă pe probele speciale și vom încerca să aducem maximum de puncte pentru echipă”, a spus Simone Tempestini.

Bogdan Marișca și Carmen Poenaru vor concura în această etapă la clasa 11 cu un Mitsubishi Lancer EVO 8. “Am ales să facem acest pas pentru că așa putem ajuta cel mai bine echipa. Cu siguranță va fi o cursă foarte disputată și sper eu fără incidente. A fost un sezon frumos pe care mi-ar plăcea să-l încheiem cu un nou titlu”, a spus și Bogdan Marișca.

După un sezon plin de incidente cu modelul Subaru, Florin Tincescu și Sergiu Itu vor concura în Raliul Harghitei cu un model Peugeot 106 la clasa 9.  “Este o experiență nouă pentru noi și abia aștept să luăm startul cu această mașină. Am avut un sezon plin de ghinion și cel mai frumos cadou pentru noi ar fi titlul pe echipe”, a spus și Florin Tincescu.

Szabo Csongor și Robert Maior se luptă pentru titlul în Cupa Suzuki și speră ca punctele obținute să ajute și echipa Napoca Rally Academy. “Sunt sigur că va fi o etapă spectaculoasă cu lupte la toate clasele. Fiecare punct contează enorm acum și obiectivul nostru este să câștigăm titlul în Cupa Suzuki. În felul acesta ajutăm cel mai mult și echipa”, a spus Szabo Csongor.

Norbert Maior și Alina Bianca Pop vor concura cu modelul Dacia Sandero și vor încerca să mai urce un loc în clasamentul Cupei Dacia. “Mergem la Harghita cu un singur gând, acela de a aduna cât mai multe puncte pentru echipa noastră. Chiar dacă avem șansa să urcăm pe doi în Cupa Dacia, acest lucru este mai puțin important. Vom fi 100% concentrați pentru a ajuta echipa și pentru că ne așteaptă o cursă cu probe noi unde v-a conta mult dictarea, avem încredere că putem obține un rezultat bun”, a spus și Norbert Maior.

Sursa: Motor Heads Publishing
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii