Ediția din acest an a festivalului de jazz Ploiești Jazz Festival, organizat de Filarmonica Paul Constatinescu din Ploiești, vine, în premieră, cu multe surprize speciale menite să încânte publicul ploieștean.

BMW Proleasing Motors
Ediția din acest an a festivalului de jazz Ploiești Jazz Festival, organizat de Filarmonica Paul Constatinescu din Ploiești, vine, în premieră, cu multe surprize speciale menite să încânte publicul ploieștean. Una dintre ele este organizarea, în data de 18 noiembrie, în parteneriat cu Proleasing Motors, a unui recital de jazz în showroom-ul BMW din Ploiești.

Proleasing Motors, dealer autorizat pentru mărcile BMW, MINI și Ford duce astfel mai departe o tradiție ce a debutat cu mai bine de 10 ani în urma, în 2015, atunci când în showroom-ul Ford din Ploiești a fost ținut pentru prima data un spectacol de teatru. Anul trecut, a fost rândul showroom-ului BMW să găzduiască, cum laude, două dintre reprezentațiile din cadrul Festivalului de Teatru Toma Caragiu. Dând curs unui parteneriat încheiat în 2015 cu Filarmonica Ploiești, Proleasing Motors își deschide de această data porțile pentru o altă Artă: showroomul BMW va fi amifitrionul unei reprezentanții de jazz, și nu numai.

”Prin realizarea parteneriatului cu Filarmonica Ploiești și, implicit, prin găzduirea evenimentului Jazz Night Out, ne dorim să marcăm încă o dată angajamentul nostru pe termen lung de a evolua în continuare sub semnul responsabilității sociale și culturale, și să încurajăm frumosul, care trebuie apreciat indiferent de mediul în care activăm. Anul acesta este unul foarte important pentru noi, întrucât marchează 15 ani de la înființarea Proleasing –a fost o bucurie pentru noi să îl putem sărbători prin proiecte ce ne-au adus mai aproape de comunitatea din care facem parte, mai ales în domeniile educației și cultural. Această seară de jazz alături de prieteni este avanpremiera unui final bun al unui an excepțional” declară Lucian Alexe, Director General Proleasing Motors.

Evenimentul va debuta la ora 19.00 cu un recital TRIO ZOOM și va continua cu o degustare de vinuri alese. În tot acest timp, invitații vor putea admira îndeaproape noul BMW Seria 7, automobilul, lansat în urmă cu 1 an, ce a reușit să redefinească luxul modern prin inovații fara precedent, devenind, astfel, revelația segmentului limuzinelor de lux cu producție în serie.

Persoanele care își doresc să participe la acest evenimentul Jazz Night Out pot solicita invitații gratuite la sediul Filarmonicii din Ploiești sau la sediul Proleasing Motors. De asemenea, se poate intra în posesia unei invitații trimițând un mail la adresa marketing@proleasing.ro sau sunând la numărul de telefon 0244.407.352.

Sursa: Anca Tudosa, Account Manager The GOOD Company
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii