Federal-Mogul Motorpart
Federal-Mogul Motorparts, divizie a Federal-Mogul Holdings Corporation (NASDAQ: FDML), a anunțat astăzi următoarele modificări în echipele de conducere EMEA, Braking și Corporate Development:

  • Andrew Sexton a fost ales în funcția de președinte EMEA Aftermarket și președinte regional EMEA;
  • Neville Rudd a fost ales în funcția de vicepreședinte senior, GlobalBraking;
  • Detlev Baudach a fost ales în funcția de vicepreședinte senior, GlobalOESales și EMEA Aftermarket Commercial Strategy;
  • Alok Agrawal a fost ales în funcția de vicepreședinte, Strategy and Corporate Development;
Numirea în funcția de președinte EMEA Aftermarket și președinte regional EMEA a lui Andrew Sexton are efect imediat. El va raporta către Ninivaggi. Pe parcursul unei cariere de 16 ani în compania Federal-Mogul Motorparts, Sexton a ocupat poziții care au crescut în responsabilitate, incluzând funcțiile de director Powertrain Sealing and Bearing – Asia Pacific, manager general Sealing, vicepreședinte Sealing and Engine și recent, vicepreședinte senior Global Sealing, Engine and Underhood Service. El va raspunde în continuare, pe termen scurt, de activitatea diviziei Global Sealing, Engine and Underhood Service și va avea biroul în Kontich, Belgia.

Andrew și-a început cariera la Federal-Mogul în anul 2000 și a contribuit în mod semnificativ la creșterea și dezvoltarea diviziilor noastre Powertrain și Motorparts”, spune Ninivaggi. „Experiența sa vastă în operațiunila nivel mondial și abilitățile dovedite de conducere a unităților de business, îiasigură o calificare unică pentru a duce mai departe succesul comercial al afacerilor noastre pe piața pieselor de schimb, urmărind în același timp obiectivele noastre, pe termen lung, financiare și de creștere strategică în regiunea EMEA.

Numirea în funcția de vicepreședinte senior Global Braking al lui Neville Rudd are efect imediat.El va raporta către Ninivaggi.Rudd s-a alăturat Federal-Mogul Motorparts în 2012, părăsind compania TRW și a ocupat poziții care au crescut în responsabilitate precum cele de director de operațiuni, vicepreședinte Global Operations și, recent vicepreședinte și COO Global Braking.

Neville are abilități remarcabile de conducere a operațiunilor diviziei Global Braking, punând accent pe siguranță, calitate și inovație,” spune Ninivaggi. „Așteptăm cu nerăbdare contribuțiile sale continue în conducerea către excelență și îmbunătățiri operaționale ale activității noastre la nivel mondial privind sistemele de frânare.”

Numirea în funcția de vicepreședinte senior,Global OE Sales și EMEA Aftermarket Commercial Strategy al lui Detlev Baudach are efect imediat. El va raporta în comun către Ninivaggi și Sexton. Baudach va păstra responsabilitățile sale din prezent privind vânzările, managementul programului și marketing-ul diviziei Global OE. Baudach s-a alăturat companiei Federal-Mogul Motorparts în 2009, având experiență anterioară în vânzări, inginerie și operațiuni, dobândită într-o serie de companii europene importante din industria automobilelor.

În contextul schimbărilor anunțate în conducerea regională, Detlev se va alătura echipei executive EMEA Aftermarket, conducând strategia comercială a divizie și concentrându-se pe managementul conturilor cheie și dezvoltarea în întreaga regiune,” spune Ninivaggi.

Alok Agrawal a fost desemnat în funcția nou creată de vicepreședinte, Strategy and Corporate Development, raportând către Ninivaggi. Înainte de a se alătura companiei Federal-Mogul Motorparts, Agrawal a ocupat diverse poziții care au crescut în responsabilitate la Ford Motor Company, AT Kearney și alți mari furnizori de automobile.

Alok vine cu o experiență vastă, dobândită prin variatele sale atribuții din sfera dezvoltării corporative și strategiei de lucru, atât în activitatea sa de consultanță, precum și în corporații multinaționale, incluzând și o perioadă semnificativă petrecută în regiunea Asia Pacific. El aduce capabilități noi companiei noastre și aștept cu nerăbdare contribuțiile sale imediate."

Sursa: Olivia Baltatescu, Account Executive MCCANN PR
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii