i20 Coupe WRC Final
i20 Coupe WRC 2017 a fost lansat in cadrul unui eveniment organizat la Autodromo Nazionale Monza, Italia.
Pilotii Hyundai Motorsport – Thierry Neuville, Hayden Paddon si Dani Sordo - vor participa cu noul model la toate cele treisprezece etape ale Campionatului Mondial de Raliuri 2017.

Hyundai Motorsport va concura in cadrul Campionatului Mondial de Raliuri FIA 2017 cu un nou model – i20 Coupe WRC. Autovehiculul, proiectat pentru a respecta noile reglementari tehnice ale sezonului WRC 2017, a fost dezvaluit in cadrul unui eveniment desfasurat la Autodromo Nazionale Monza, Italia.

Regulamentul pentru editia 2017 a fost introdus pentru a crea competitii WRC mai spectaculoase si dinamice. Pentru Hyundai Motorsport autovehiculul in trei usi i20 Coupe WRC reprezinta al treilea model utilizat de la debutul din anul 2014, dupa Hyundai i20 WRC (2014 – 2015) si noua generatie i20 WRC (2016). i20 Coupe WRC beneficiaza de un design puternic, dinamic si tehnologii avansate. Schimbarile au privit imbunatatirea aerodinamicii si aaderentei, fiind totodata marita puterea motorului de la 300 la 380 CP. In plus, greutatea totala a masiniia fost redusa.

„Schimbarea regulamentului reprezinta o provocare tehnica pe care o primim cu entuziasm, fiind totodata si o oportunitate de a pune in practica informatiile acumulate in ultimele trei sezoane. Toti participantii inscrisi in competitie au sanse egale in acest moment. Dupa ce am incheiat pe locul secund anul 2016, obiectivul pentru 2017 este de a concura pentru prima pozitie in clasament, iar pentru acest aspect suntem increzatori in modelul i20 Coupe WRC“, a declarat Michel Nandan, directorul echipei.

Thierry Neuville, Hayden Paddon si Dani Sordo vor participa in cadrul tuturor etapelor Campionatului Mondial de Raliuri, oferind suport pentru introducerea noului model in competitie. Constructorii vor avea sansa de a concura cu trei masini pentru fiecare etapa, echipa Hyundai Motorsport urmand a fi prezenta cu o singura titulatura unificata in anul 2017: Hyundai Shell Mobis World Rally Team.

Sursa: Hyundai Auto Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii