Suzuki Celerio
Modelul Baleno a primit premiul “Autocar Car of the Year” în Noua Zeelandă, la categoria mașinilor sub 30.000 de dolari, iar modelul Suzuki Celerio a câștigat “Green Apple Environmental Awards” în Marea Britanie.

Modelele Suzuki Baleno și Suzuki Celerio au primit premii pe două dintre cele mai competitive piețe pentru marcă. Astfel, în Noua Zeelandă, Suzuki Baleno a primit premiul “Autocar Car of the Year”, în categoria mașinilor sub 30.000 de dolari, modelul fiind apreciat pentru spațiul interior, motorul economic de 1,4 litri și pentru performanțele sale rutiere.

În Marea Britanie, Suzuki Celerio, echipat cu motorul DUALJET, a câștigat premiul “Green Apple Environmental Awards” în secțiunea auto. Celerio a impresionat juriul prin manevrabilitate și, desigur, prin consumul și emisiile de noxe scăzute. La fiecare categorie se acordă distincțiile Aur, Argint și Bronz, Celerio primind aurul, după ce anul trecut a primit distincția de argint.

În România, Suzuki Celerio se vinde la prețul de 8.700 Euro, cu TVA inclus, iar prețul de pornire pentru Suzuki Baleno este de la 11.000 Euro, cu TVA inclus.

Sursa: Berti Panaiot, National Communication Manager
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii