Hyundai prezinta primele detalii despre i30 Wagon, inaintea debutului oficial programat in cadrul Salonului Auto de la Geneva.

Noul Hyundai i30 Wagon
Noua generatie i30 Wagon va avea premiera mondiala la Salonul Auto de la Geneva 2017, in cadrul conferintei de presa Hyundai care se va desfasura marti, 7 martie 2017, incepand cu ora 8:15 CET.

Hyundai prezinta primele detalii despre i30 Wagon, inaintea debutului oficial programat in cadrul Salonului Auto de la Geneva. La fel ca in cazul variantei cu cinci usi, noul membru al familiei se remarca prin designul atemporal completat de eleganta si versatilitatea caroseriei wagon.

Asemenea versiunii in cinci usi, i30 wagon a fost conceput pentru clientii europeni la Centrul Tehnic Hyundai Motor Europa din Rüsselsheim si produs la fabrica Nošovice, din Republica Ceha.

"i30 Wagon dispune de aspectul remarcabil al gamei i30, beneficiind totodata de noul simbol al gamei – grila frontala tip cascada. Linia plafonului, alaturi de proportiile dinamice, confera modelui o silueta distincta. Mai mult, profilul autovehiculului este accentuat de cadrul cromat, care evidentiaza geamurile laterale", a declarat Thomas Bürkle, Chief Designer al Centrului de Design Hyundai Europa.

i30 Wagon va fi dezvaluit, impreuna cu celelalte noutati ale marcii, in cadrul conferintei de presa Hyundai, la Salonul Auto de la Geneva marti, 7 martie, incepand cu ora 08:15 (CET).

Sursa: Hyundai Auto Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii