Eclipse Cross
Reîntorcându-se la moştenirea sa sportivă, Mitsubishi Motors Corporation (MMC) a ales să-şi denumească noul SUV Compact: "Eclipse Cross".
                             
Beneficiind de linii precise şi atent finisate, "Eclipse Cross" face o trimitere clară către îndrăgitul model coupe "Eclipse Sport", vândut în special în America de Nord, între anii 1989 şi 2012, cu peste 1.400.000 unități produse în patru generații succesive.

Denumirea "Eclipse Cross" sugerează în acelaşi timp funcționalitatea SUV a acestei maşini, trăsatură ce a căpătat o importanță din ce în ce mai mare pentru gama Mitsubishi Motors "Sport Utility Vehicles" - o direcție strategică pentru această marcă, în special în Europa.
                                 
Denumirea metaforică a modelului (Eclipse) este accentuată şi de culoarea maşinii, roşu metalizat cu un luciu profund, o culoare nouă, dezvoltată special pentru acest model - printr-un proces de vopsire inovator - ce reflectă totodată măiestria şi strălucirea liniilor rafinate, ca în cazul fenomenelor naturale ce se pot observa în cazul unei eclipse solare totale.

Sursa: Mitsubishi Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii