Începând cu 1 ianuarie 2017, anvelopele ce poartă marca FALKEN, echipează din fabrică noile modele Volkswagen Tiguan. Compania furnizează FALKEN ZIEX ZE914A ECORUN în dimensiunea 215/65 R17 99V pentru a echipa noile mașini.

Anvelopele Falken sunt OEM pentru Volkswagen Tiguan
215/65 R17 99V ECHIPEAZĂ NOILE SUV-URI COMPACTE DE LA WOLFSBURG. 

Începând cu 1 ianuarie 2017, anvelopele ce poartă marca FALKEN, echipează din fabrică noile modele Volkswagen Tiguan. Compania furnizează FALKEN ZIEX ZE914A ECORUN în dimensiunea 215/65 R17 99V pentru a echipa noile mașini.

Modelul SUV compact de la Volkswagen oferă un design nou și atractiv, confort și comoditate, precum și un nivel foarte mare de dinamică a condusului. FALKEN ZIEX ZE914A ECORUN sunt anvelopele care se potrivesc perfect, deoarece au fost proiectate pentru a reduce consumul și pentru a furniza un nivel bun de manevrabilitate și frânare chiar și în condițiile unui asfalt ud. Cu o compoziție sofisticată și un design inovator al benzii de rulare, anvelopa de la FALKEN este creată pentru șoferii cu un stil de condus sportiv și aventuros. Acest aspect este foarte important mai ales pentru versiunile cu tracțiune integrală ale acestui SUV care a câștigat mai multe premii, deoarece acest automobil cu multe talente este și un partener extraordinar pentru expediții off-road.

“ZIEX ZE914A ECORUN este o anvelopă excelentă și mai ales un produs care se potrivește perfect cu noua clasă de SUV-uri creată de specialiștii din Wolfsburg, exprimă cu entuziasm Christian Stolting, Key Account Manager OE la Falken Tyre Europe. “Suntem încântați de faptul că Volkswagen a ales anvelopele noastre ca echipament original pentru încă un model de automobil din portofoliul lor. Și privesc această decizie drept o confirmare a performanțelor de care sunt capabile anvelopele noastre.”

Și nu doar inginerii care testează aceste anvelope au fost impresionați de FALKEN ZIEX ZE914. Cei care se cupă de testarea anvelopelor din partea publicației germane auto motor sport au dat modelului ZIEX ZE914 calificativul “Recomandate”, descriind anvelopa drept “bine echilibrată în condiții de asfalt ud, cu o manevrabilitate extrem de neutră și direcție extrem de precisă” și au mai spus că oferă “un nivel bun de confort în timpul deplasării”. Testul efectuat de ei a inclus un total de nouă anvelope de vară cu dimensiunile 215/60 R 17H.

Anvelopele FALKEN sunt fabricate la uzina SRI din Thailanda, una dintre cele mai mari și mai moderne fabrici de anvelope din lume. 

Sursa: Alcar Romania 
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii