2015 a marcat debutul in Campionatul National de Raliuri a pilotului Gabriel Laurentiu ENE pe un automobil Dacia Logan, la volanul caruia a si reusit sa isi adjudece titlul de campion in Cupa Dacia Debutanti.

Gabriel ENE
2015 a marcat debutul in Campionatul National de Raliuri a pilotului Gabriel Laurentiu ENE pe un automobil Dacia Logan, la volanul caruia a si reusit sa isi adjudece titlul de campion in Cupa Dacia Debutanti. 

In 2016 Gabriel se alinia la startul campionatului la comenzile unui automobil Renault Clio R3 Maxi Evo, insa, datorita unor probleme tehnice aparute in a doua etapa, sezonul a fost compromis. Pilotul bucurestean a fost nevoit sa improvizeze pentru restul sezonului si sa se alinieze la startul a doua etape cu modelele Suzuki Swift Sport si Dacia Logan.

Intre timp motorul Renault era reconstruit de la zero de catre Patrice Riviere, responsabilul pentru motoarele de competitie a marcii franceze si care a fost implicat in echipa Renault de Formula 1 in perioada 2005-2008.

In 2017 Gabriel ENE revine la volanul modelului Renault Clio R3 upgradat la specificatiile Maxi Evo 2 si il va avea in dreapta sa pe navigatorul Petru PALER.

Sezonul competitional 2017 debuteaza si in acest an, in mod traditional, cu TESS Rally Brasov, prestigiosul raliu marcand in acest an cea de-a 46-a sa editie.

Am inceput anul cu dreptul spun eu pentru am efectuat doua sesiuni de teste la Sugas Bai. Totul a functionat perfect la cel de-al doilea test efectuat sambata, 25 martie, si abia asteptam startul campionatului la Brasov. Vom lua startul in cadrul clasei 5 unde speram avem o evolutie buna si sa ne ridicam la nivelul colegilor nostri mult mai experimentati. Asteptam fanii alaturi de noi in numar cat mai mare pe marginea probelor speciale, precum si la cortul de asistenta al echipei noastre.declara Gabriel ENE la finalul testelor desfasurate sambata, 25 martie.

Sgmarket.ro ramane partenerul principal al echipei Shark Racing, caruia i se alatura pentru sezonul 2017 parteneri de renume, precum: Energizer, Serus, Pringles, Maximum Speed Energy Drink, Cramele Insuratei, Amata, Ideal Media Advertising si Artinmo. 

Tess Rally 2017 este alcatuit din 7 probe speciale care insumeaza 100.27 km si care se vor desfasura pe parcursul a doua zile. Vineri, 31 martie, se vor desfasura doua probe speciale, una dintre acestea fiind superspeciala din centrul orasului, Brasov Rally Show. Sambata, 1 aprilie, programeaza restul de cinci probe speciale ultima fiind “Drumul Poienii”, proba care va avea statutul de power stage.   

Sursa: Eduard Baban, Editor in Chief - Motorsportnews.ro 
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii