Modelul Suzuki SX4 care putea fi câștigat în cadrul campaniei “Alege-ţi destinaţia cu Suzuki SX4” a ajuns la Andrei Murariu, câștigătorul concursului derulat la Kiss FM.

Andrei Murariu a primit cheile modelului Suzuki SX4 castigat la Kiss FM
Modelul Suzuki SX4 care putea fi câștigat în cadrul campaniei “Alege-ţi destinaţia cu Suzuki SX4” a ajuns la Andrei Murariu, câștigătorul concursului derulat la Kiss FM.

Andrei Murariu, ascultător al postului de radio Kiss FM și participant la campania “Alege-ţi destinaţia cu Suzuki SX4”, a primit cheile noii sale mașini în showroom-ul dealer-ului DAB Auto din București de la Alin Radu, directorul general Suzuki România.

Modelul Suzuki SX4 câștigat de Andrei Murariu are nivelul de echipare Passion, un motor BOOSTERJET de 1 litru, care dezvoltă 112 CP și tracțiune integrală. La fel ca pentru toate modelele din gama Suzuki, câștigătorul concursului de la Kiss FM va avea o garanție de 5 ani fără limită de kilometri și timp de 3 ani va beneficia de asistență rutieră Suzuki.

Iar câștigătorul a fost și mai entuziasmat după primii kilometri: “În primul rând sunt foarte încântat de cum arată noul model. Apoi nu mă așteptam la performanțe atât de bune de la un motor de doar 1 litru. După primii kilometri sunt foarte mulțumit de consum și de cum stă pe drum. În urma experienței cu noul SX4 am realizat cât de supra apreciate sunt mașinile nemțești. Este un model foarte confortabil și abia aștept primul drum mai lung care va fi în vacanța de Paște”.

Modelul Suzuki SX4 este disponibil la toţi dealerii Suzuki din România şi poate fi comandat cu trei variante de motorizare, două pe benzină (1,0 l Boosterjet, 1,4 l Boosterjet) şi una diesel (1,6 DDIS), şi patru niveluri de echipare Cool, Passion, Spirit si Luxus.

Sursa: Berti Panaiot, National Communication Manager
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii