Noul CAPTUR va fi dezvăluit la Salonul Auto de la Geneva în data de 7 Martie. Cu un design îmbunătățit, atât la interior, cât şi la exterior, dar şi cu echipări noi, cel mai vândut crossover al segmentului B în Europa (215.670 unităţi în 2016) are ambiţia de a-şi menţine poziţia de leader.

Renault Captur
Noul Renault CAPTUR va fi dezvăluit la Salonul Auto de la Geneva pe 7 Martie.
Cel mai vândut crossover urban a câștigat o alură specială prin noua semnătură luminoasă în forma literei C, noile culori ale caroseriei și pavilionul vitrat.
Interiorul nou, redesenat pentru o calitate sporită, este completat de multiple posibilități de personalizare.

Noul CAPTUR va fi dezvăluit la Salonul Auto de la Geneva în data de 7 Martie. Cu un design îmbunătățit, atât la interior, cât şi la exterior, dar şi cu echipări noi, cel mai vândut crossover al segmentului B în Europa (215.670 unităţi în 2016) are ambiţia de a-şi menţine poziţia de leader.

Şi mai multe posibilităţi de personalizare
CAPTUR menţine elementele esenţiale care au contribuit la succesul său, inclusiv caroseria în două nuanţe. Posibilităţile de personalizare au fost însă extinse cu două noi culori – Atacama Orange şi Ocean Blue, la care se adaugă o nouă culoare de plafon – Platinum Gray.

Clienţii pot alege acum din peste 30 de combinaţii dferite pentru a-şi personaliza propria mașină.

Noul model face un pas mai departe în acest proces al diferenţierii, propunând şase pachete de personalizare a interiorului şi o diversitate deculori – Ivory, Ocean Blue, Caramel, Red, Satin Chrome şi Patina Chrome. Pentru exterior sunt propuse cinci pachete: Ivory, Ocean Blue, Capuccino, Red şi Atacama Orange (pentru şuruburile roţilor şi protecţiile pentru pasajele roţilor).

Identitatea luminoasă a mărcii
Noul CAPTUR este echipat, în funcţie de versiuni, cu proiectoare full LED Pure Vision. Această tehnologie accentuează design-ul exterior şi îmbunătăţeşte siguranţa, oferind în acelaşi timp o mai mare eficienţă.

Luminile de zi cu LED, în forma literei «C», sunt integrate în bara de protecţie inferioară, recreând astfel identitatea luminoasă a brand-ului.

Luminile din spate sunt dotate cu aceeaşi semnătură, vizibilă atât noaptea cât şi ziua.

Un design crossover mai vizibil
CAPTUR a fost reproiectat pentru a se încadra în nou linie de design propusă de fratele său mai mare, Kadjar. Astfel, grila a fost redesenată, primind o nou bandă cromată care se regăsește şi pe alte modele crossover Renault. Bara de protecţie include noi elemente de design care subliniează personalitatea adventurieră a modelului CAPTUR.

Patru tipuri de pneuri sunt disponibile pentru primele trei niveluri de echipare: două de 16”, Extrême & Adventure, şi două de 17”, Emotion & Explore.

Un nou pavilion vitrat
De la al treilea nivel de echipare, CAPTUR poate fi echipat cu un pavilion vitrat fix.
Disponibil numai în configurație în două nuanțe, această nouă caracteristică îmbunătățește lumina ambientală în cabină.

Sursa: Renault Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii