Honda Trading România anunță vânzarea a 1000 de automobile în cursul anului trecut, reprezentând o creștere dubla față de media pieții - cu 34% față de anul 2015 - pe o piață a cărei creștere medie înregistrata a fost de17%.

Honda Civic
Honda Trading România anunță vânzarea a 1000 de automobile în cursul anului trecut, reprezentând o creștere dubla față de media pieții - cu 34% față de anul 2015 - pe o piață a cărei creștere medie înregistrata a fost de 17%.

Astfel, Honda ajunge să dețină 1.1% din piața auto românească, cu un mix de vânzări după cum urmează: mai bine de jumătate, 530 unități au fost reprezentate de Civic 4D (varianta Sedan), urmat de SUV-ul CR-V cu 251 de unități, iar pe ultima poziție pe podium, Civic 5D (varianta hatchback) cu 117 unități vândute. Alte modele, precum HR-V au inregistrat 60 de unități, Civic Tourer (varianta break) 27 de unități și Jazz 15.

Pentru anul curent compania anunță 3 lansări principale, toate legate de noua generație Civic: noul Civic 5D în luna mai, urmat de noul Civic 4D în luna iunie și de noul Civic Type R programat pentru luna decembrie.

Ionuț Lupu, Commercial Manager Honda Trading România: “Datorită lansărilor de noi produse introduse in 2015, Honda a înregistrat un reviriment al vanzarilor în 2016 în majoritatea piețelor în care suntem prezenți. Suntem extrem de bucurosi că ne aflăm chiar peste media europeana, unde Honda a inregistrat, in medie, o crestere de 20% și ne punem mari sperante în noul Civic care va fi disponibil în doar cateva luni și care ne va ajuta să ne menținem acest trend pozitiv și în 2017.”

Rețeaua de dealer si reparatori autorizati Honda numără, până în prezent, 19 locații în București, Arad, Baia Mare, Brăila, Brașov, Constanța, Craiova, Cluj-Napoca, Iași, Pitești, Ploiești, Oradea, Sibiu,Targoviște și Timișoara.

Sursa: Mihai Ursa, Honda Romania 
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii