La Salonul Auto de la Geneva din 2017, Citroën îşi va demostra identitatea unică prin intermediul standului primitor, care reflectă viitoarele showroom-uri şi modelele sale îndrăzneţe şi confortabile, precum noul C3.

Citroen C Aircross
La Salonul Auto de la Geneva din 2017, Citroën îşi va demostra identitatea unică prin intermediul standului primitor, care reflectă viitoarele showroom-uri şi modelele sale îndrăzneţe şi confortabile, precum noul C3.

Acest eveniment internaţional pregăteşte, deasemenea, terenul pentru noi ofensive:
  • SUV-urile şi aventura, cu două maşini concept, inovative şi cu caracter;
  • Conducerea autonomă cu prototipul Grand C4 Picasso şi noile sisteme de asistenţă la condus;
  • elemente cheie ale programului Citroën Advanced Comfort ® : Motorsport, cu referinţă la WRC prin intermediul C3 WRC.
Aceste maşini şi tehnologiile conectate la noile servicii de mobilitate demonstrează vitalitatea mărcii şi motivul pentru care se distinge dintre ceilalţi producători importanţi de maşini.

La Salonul Auto de la Geneva 2017, Citroën vă va oferi o experienţă auto unică.
Două noi maşini concept care reprezintă spiritul unic al mărcii îşi vor face debutul internaţional:

  1. C-Aircross Concept: un concept viu colorat şi cu personalitate, care calcă pe urmele Noului C3 şi întruchipează capacitatea mărcii Citroën de a depăşi concurenţa. Un concept care se vrea a fi o avanpremieră a ofensivei globale a mărcii în segmentul SUV-urilor compacte
  2. SpaceTourer 4X4 Ë Concept: o referinţă la produsele de Lifestyle din colecţia capsula “Ë”, lansată la Salonul Auto de la Paris din 2016, acest sistem modern, high-tech, cu sistem de tracţiune integrală invită la aventură într-un stil relaxat
  3. C3 WRC care a debutat la raliurile de la Monte Carlo şi din Suedia, pune în lumină întoarcerea Citroën în WRC.

Un demo al programului Citroën Advanced Comfort® sau ™, care oferă relaxare şi calm la volan prin intermediul tehnologiilor cu sisteme de asistenţă la condus. Citroën oferă deja clienţilor săi tehnologii de asistenţă la condus care sunt practice, sigure şi intuitive şi care pot fi folosite în fiecare zi ca un prim pas către autonomia la volan, cum ar fi: Park Assist, Vision 360, Active Safety Brake, Adaptive Cruise Control cu funcţie de Control şi Speed Limit Recognition and Recommendation. O evoluţie majoră spre confort, Citroën expune unul dintre prototipurile Grand C4 Picasso, care a parcurs mai mult de 120.000 km în mod autonom pe drumurile Europei.

O gamă modernă care ilustrează abilitatea Citroen de a transmite optimism gamei principale a Mărcii, oferind vehiculelor un design puternic şi îndrăzneţ care crează o stare de bine. Un simbol puternic al acestui moment este Noul C3, lansat la sfârşitul anului 2016, care a cunoscut déjà un mare succes cu peste 65.000 de comenzi primite de la lansare. O identitate personificată, de asemenea, de către modelul C4 Cactus, disponibil acum cu noua generaţie de cutii de viteză automate EAT6 pentru mai mult confort, de către Noul C4 Picasso şi SpaceTourer, cu tehnologii de asistenţă la condus de ultimă oră şi de către E-MEHARI, o decapotabilă electrică modernă.

Aceste modele oferă un design excepţional şi confort prin intermediul tehnologiilor utile. Servicii de ultimă generaţie care modifică (in bine sau in rau) accesul la mobilitate şi fac viaţa mai uşoară pentru clienţi. Acestea includ servicii precum Citroën Advisor, un site de review-uri pentru showroom-urile Citroën şi pentru produse, o premieră în industria auto şi noi servicii de transport precum Citroën Rent&Smile, care vă permite închirierea unui vehicul Citroën de la dealerul dumneavoastră şi Citroën Earn&Drive, care permite clienţilor să câştige bani, oferindu-le propriul vehicul spre închiriere.

Un stand viu colorat şi atractiv, conceput să arate ca un spaţiu adevărat de viaţă cu materiale calde, întruchipând promisunea mărcii “Be Different, Feel Good”. Standul va include Casa Citroën, care prefigurează noile concepte Citroën de showroom, un spaţiu de expunere dedicat în întregime Conceptului C-Aircross, o imersiune 3D într-o scenă specială a WRC şi muzeul interactiv Citroën Origins, care permite tuturor să redescopere maşinile legendare ale mărcii.

Vizitaţi standul pe 7 şi 8 martie (zilele presei) şi de pe 9 până pe 19 martie (zilele pentru public). Conferinţa de presă Citroën se va ţine la 1.45pm (ora locală), pe 7 martie 2017 la standul Citroën din hala 6.

Sursa: Citroen Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii