De la 40 începe viața responsabilă! Este mesajul lansat la Raliul Brașovului de trei nume de succes: o companie de top, un pilot renumit și o mașină de competiție.

Alexandru Pitigoi
De la 40 începe viața responsabilă! Este mesajul lansat la Raliul Brașovului de trei nume de succes: o companie de top, un pilot renumit și o mașină de competiție.

La 40 de ani, NU se manifestă doar așa-numita „criză de la 40”! Este ceea ce trei nume de succes încearcă să demonstreze publicului din România.

Prin virajele perfecte, prin spectacolul oferit publicului prezent la Raliul Brașovului, cu un Porsche 911 GT3 ce a debutat în Campionatul Național de Raliuri, și viteza atinsă la volanul acestei mașini ultra performante, Alexandru Pițigoi a demonstrat că vârsta de mijloc presupune împlinirea și determinarea de a trăi pe deplin și cu mai multă responsabilitate. Așa cum o demonstrează toți piloții profesioniști sau companiile curajoase, care riscă, inovează constant și astfel câștigă. Piloții știu să facă diferența între traseul de raliu și condusul unei mașini pe străzi publice, fiind printre cei mai disciplinați șoferi din trafic. Sunt sportivi responsabili pentru care volanul nu reprezintă o nebunie pasională, cum s-ar putea interpreta din public, ci o trăire controlată de regulile acestui sport. Același spirit disciplinat, performant și responsabil caracterizează și grupul WIRQUIN. Compania mizează și pe forța de reinventare personală a unui sportiv de top.  

Alexandru Pițigoi a revenit în fața publicului după 7 ani și a părut mai motivat ca niciodată să își pună la bătaie toate abilitățile pentru a obține performanță. Cunoscut și ca Dodo, Alexandru Pițigoi este considerat unul dintre cei mai buni piloți ai României. El a concurat timp de 10 ani in Campionatul National de Raliuri și a câștigat titluri importante precum cel de campion la Ford Ka Cupa, vicecampion în grupa A 2.0 sau vicecampion național al Grupei H, a turismelor modificate. Spiritul său de aventură a luat și un alt traseu, spre Africa, acolo unde s-a apropiat mai mult de latura spirituală a vieții vreme de câțiva ani. Revenit cu forțe proaspete, Alexandru Pițigoi a demonstrat publicului că nu există opreliști atunci când îți dorești ceva cu adevărat și că acesta nu este un simplu clișeu!

WIRQUIN România, parte a WIRQUIN Group, producător de echipamente sanitare inovatoare, de renume internațional, s-a asociat curselor de motorsport la Raliul Brașovului, desfășurat între 30 martie-1 aprilie, și imaginii celebrului pilot Alexandru Pițigoi. Asocierea are la bază valorile comune împărtășite (dorința de inovație, apelul la tehnologie de cea mai înaltă clasă, profesionalismul recunoscut, succesul atins prin curaj) și vine să reamintească publicului că performanța înaltă înseamnă maturitate.

Momentul parteneriatului nu este deloc unul întâmplător. 2017 este anul în care renumitul producător de articole sanitare aniversează 40 de ani de existență, ani marcați de lidearship, curaj, creativitate și de dorința continuă de autodepășire. 2017 reprezintă și momentul în care pilotul Alexandru Pițigoi revine în forță în competiții. Și asta nu cu mult înainte ca el să împlinească vârsta de 40 de ani. Tot anul acesta, la Raliul Brașovului, modelul Porsche 911 GT3 debutează în Campionatul Național de Raliuri. Trei nume de succes și-au unit, astfel, forțele pentru a reaminti că adrenalina este recomandată la orice vârstă, doar că la 40 de ani este asumată în limitele siguranței depline.  

Sursa: Laura Pascu, PR Cafe Agency
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

1 comentarii

  1. Chiar imi doream sa-l revad pe Alexandru Pițigoi, ma bucur ca revine... mai ales ca revine tommai cu un Porsche 911, si eu cumparandu-mi recent acest model prin licitatie de pe https://www.carsontheweb.com/ro/home

    RăspundețiȘtergere