Bogdan Vrabie și Rareș Badea au început sezonul 2017 din Cupa Suzuki în forță și au fost cei mai rapizi pe toate cele 7 probe speciale din Tess Rally, prima etapă din Campionatul Național de Raliuri Dunlop.

Bogdan Vrabie
Bogdan Vrabie și Rareș Badea au început sezonul 2017 din Cupa Suzuki în forță și au fost cei mai rapizi pe toate cele 7 probe speciale din Tess Rally, prima etapă din Campionatul Național de Raliuri Dunlop. Podiumul în Cupa Suzuki a fost completat de Andrei Gîrtofan și Dănuț Budai.  

La Tess Rally, prima etapă din Campionatul Național de Raliuri Dunlop 2017, a început și cea de-a cincea ediție a Cupei Suzuki, la startul primei etape fiind trei echipaje care au concurat în premieră în competiția monomarcă.

Vremea, factorul care de obicei influența desfășurarea acestei etape, a fost una perfectă, iar cele 3 echipaje din Cupa Suzuki au făcut spectacol în fața unui public numeros. Procesul de acomodare cu noua mașină a început pe cele două probe de vineri, Bogdan Vrabie și Rares Badea, copilotul său, reușind să se instaleze pe prima poziție în clasamentul provizoriu al Cupei.

Andrei Gîrtofan și Doru Vrajă au terminat ziua de vineri pe locul secnd, iar Dănuț Budai și Lucian Budai s-au clasat pe ultima treaptă a podiumului.

Bogdan Vrabie a fost cel mai rapid și pe specialele de sâmbătă și și-a consolidat avansul după prima zi. Cu victoria de pe ultima probă a raliului, care a jucat și rol de Power Stage, și cele cinci puncte câștigate, Bogdan Vrabie a plecat de la Brașov cu un total de 30 de puncte, fiind primul lider al Cupei Suzuki din 2017.

“Etapa de la Brasov a fost una de acomodare și "încălzire". Am avut mici probleme cu setările mașinii și am tot încercat mai multe variante. În plus, am făcut și pană pe Babarunca, dar în final rezultatul a fost unul bun. Suntem mulțumiți de evoluția noastră la acest raliu și sperăm ca la următoarea etapă să scăpăm de micile probleme și să urcăm mai sus și în clasamentul clasei 9”, a spus Bogdan Vrabie.

Andrei Gîrtofan a adunat 26 de puncte în etapa de la Brașov și se află pe locul secund în clasamentul Cupei Suzuki, iar Dănuț Budai ocupă poziția a treia cu un total de 23 de puncte.

Sursa: Berti Panaiot, National Communication Manager
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii