Vitara, cel mai vândut model din gama Suzuki în România, este disponibil acum într-o nouă ediție specială.

Suzuki Vitara Copper Edition
Vitara, cel mai vândut model din gama Suzuki în România, este disponibil acum într-o nouă ediție specială. Vitara Copper Edition pornește de la nivelul de echipare Spirit la care se adaugă o serie de personalizări, la interior și exterior, care fac acest model mai rafinat și sofisticat.
 
Suzuki România lansează, pe 7 aprilie, ediția specială Suzuki Vitara Copper Edition, o versiune mai rafinată și sofisticată a bestsellerului mărcii în România. Vitara Copper Edition vine cu o serie de elemente speciale atât la interior, cât și la exterior care oferă un plus de eleganță.

Ediția specială a SUV-ului compact cu o clasificare de 5 stele în cadrul programului de testate Euro NCAP este disponibilă cu motorul de 1,6 litri pe bezină atât cu tracțiune 2WD, cât și cu  sistemul inovator de tracţiune integrală ALLGRIP.

Noua ediție specială vine în standard cu o mulțime de funcții și dotări inovatoare precum 7 airbag-uri, sistemul Radar Brake Support (RBS), Cruise Control Adaptiv, sistem multimedia (ecran de 7 inch + conectivitate smartphone + Bluetooh + USB + slot SD card + camera de mers înapoi + navigație), sistem auto Start & Stop motor, sistem de asistență la coborârea în pantă (pe versiunea ALLGRIP), sistem de asistenţa la plecarea din rampă, faruri cu halogen tip multireflector pe faza lungă și faruri cu LED pe faza scurtă, cotieră, scaune față încălzite și aer condiționat cu reglare automată.

Accentele “COPPER” dau o tușă stilată interiorului, inserțiile speciale fiind vizibile pe panoul de bord, gurile de ventilație, consolă și portiere interioare. De asemenea tapițeria mixtă din piele ecologică și piele întoarsă are inserții “COPPER”, jantele din aliaj pe 17 inch sunt de asemenea în nuanța “COPPER”, iar grila frontală Sport, care-i conferă un aspect și mai impunător, este cea disponibilă și pe Vitara S.

Suzuki Vitara Copper Edition se poate comanda în 5 combinații de culori  (trei single tone, două  two tone), una dintre culori - Sphere Blue Metallic, fiind complet nouă. De asemenea se poate personaliza culoarea plafonului și a carcasei olginzilor exterioare.

Vitara Copper Edition 2WD este disponibilă la un preț de 17.900 euro (TVA inclus), iar Vitara Copper Edition ALLGRIP la prețul de 19.550 Euro (TVA inclus).

Sursa: Berti Panaiot, National Communication Manager
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii