Federal-Mogul Motorparts, divizie a Federal-Mogul Holdings Corporation, a anunţat lansarea gamei sale de bobine de aprindere Champion®, care îmbunătăţeşte oferta de piese de aprindere a brandului.

Champion
Gama de bobine completează oferta Champion de produse de aprindere, furnizând acoperire completă pentru motoarele diesel şi pe benzină.

Federal-Mogul Motorparts, divizie a Federal-Mogul Holdings Corporation, a anunţat lansarea gamei sale de bobine de aprindere Champion®, care îmbunătăţeşte oferta de piese de aprindere a brandului. 74 de referinţe de produse noi vor fi lansate în luna mai 2017, incluzând bobine de aprindere directă (pencil type), bobine de aprindere tip conector (plug-top) şi module de bobine de aprindere, acestea fiind apoi urmate de o nouă extindere ce va oferi o gamă completă de sisteme de aprindere de calitate OE.

Lansarea acestei game de bobine confirmă poziţia de lider pe piaţa sistemelor de aprindere a brandului Champion; suntem încântaţi să putem oferi o soluție completă pentru toate solicitările de piese de aprindere aftermarket,” declară Bert De Haes, Group Product Manager, Sisteme de Aprindere, EMEA, Federal-Mogul Motorparts. “Toate gamele noi respectă angajamentul de calitate OE al brandului Champion, cele mai noi bobine de aprindere aftermarket beneficiind de cercetare, dezvoltare şi producţie în unităţile noastre globale. Rezultatul testărilor şi procesului de validare aprofundat este un produs demonstratca fiind durabil și potrivit pentru toate necesităţile în materie de aprindere şi capabil să funcţioneze conform nevoilor sistemelor de aprindere moderne.”

Gama Champion de bobine de aprindere pentru autoturisme și vehicule comerciale uşoare completează gamele existente de bujii de aprindere, cabluri, bujii incandescente şi unităţi de control, asigurând satisfacerea tuturor nevoilor de produse de aprindere. Bobinele Champion sunt rezistente la temperaturi ridicate şi realizate din materiale de înaltă calitate pentru un raport optim greutate-volum, fiind disponibile cu sau fără modulul electronic, în funcţie de aplicație.

Gama include bobine de aprindere tip conector  (plug-top) care sunt disponibile cu sau fără bujie de aprindere cu funcția de suprimare a interferenţelor şi modul electronic, şi  module de bobine de aprindere care sunt disponibile pentru tehnologia cu scânteie dublă sau simplă. Prin brandul său Champion, Federal-Mogul este furnizor OE de produse auto de aprindere, incluzând bujii de aprindere, bobine de aprindere, bujii incandescente şi unităţi de control. Produsele sale aftermarket îndeplinesc aceleaşi cerinţe ca şi piesele originale utilizate de unii dintre cei mai cunoscuţi producători de vehicule din lume.

Mai multe informaţii despre gama Champion de bobine de aprindere pot fi găsite la adresa www.championautoparts.eu, alături de detalii suplimentare şi anunţuri referitoare la oferta completă de piese de aprindere, ştergătoare de parbriz, filtre şi sisteme de iluminare ale brandului.

Sursa: Olivia Baltatescu, Account Executive MCCAN PR
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii