Dunlop Sport Classic
Dunlop, una dintre mărcile de anvelope de ultra-înaltă performanță de top la nivel mondial, anunță lansarea[1]noii sale anvelope Dunlop Sport Classic, venind în întâmpinarea nevoilor conducătorilor de mașini clasice cu o anvelopă optimizată pentru vehicule de înaltă performanță din anii ‘60, ‘70 și ‘80.

Moștenire vintage puternică
Anvelopa Dunlop Sport Classic este cea mai nouă dintr-o serie lungă de anvelope care dau posibilitatea conducătorilor de mașini clasice să se bucure de puternica moștenire Dunlop. O scurtă incursiune în istorie arată faptul că din 50 și până în 70, Dunlop și-a câștigat un bun renume cu gama Racing Tires (dintre care s-au remarcat cu precădere profilele Crossply CR65 și R5) pentru mașinile de la clasele Touring și GT de la Le Mans. De asemenea în anii ‘60, Dunlop a lansat anvelopa Aquajet în cadrul segmentului de înaltă performanță. Angajamentul ferm al Dunlop față de piața de anvelope pentru mașini istorice înseamnă păstrarea în producție a acestor două game de produs, pentru a permite conducătorilor și piloților de mașini istorice să continue să folosească produsul autentic.

Aspect clasic, performanță modernă
Anvelopele Dunlop Sport Classic oferă posesorilor de mașini clasice tot ce e mai bun din aceste două cuvinte: un aspect și o senzație autentică de clasic, combinat cu o performanță modernă a manevrabilității și frânării. Cea mai recentă construcție și cele mai noi tehnologii ale compusului furnizează aderență, stabilitate și precizia direcției atât în condiții de carosabil umed cât și uscat[2], în timp ce profilul benzii de rulare are o aparență tipic autentică prețuită de posesorii de mașini clasice. Martijn de Jonge, Brand Director Consumer PBU EMEA: “Venind în întâmpinarea unei cereri în creștere pe această piață și fiind construită pe moștenirea istorică a mărcii, Dunlop este mândru să ofere conducătorilor de mașini clasice o anvelopă care să arate autentic și clasic, având incorporate tehnologii moderne de înaltă performanță.”

Caracteristici și beneficii
Compusul modern pe bază de siliciu livrează o adaptabilitate sporită* la suprafețele de drum, care are ca rezultat o excelentă aderență pe carosabil umed și o performanță sporită a frânării.

Suprafața armată de ultimă generație asigură o carcasă mai putenică*, garantând o pată de contact on-road optimizată. Aceasta conferă stabilitate anvelopei și precizie direcției, chiar și la viteze mari.

Profilul clasic al benzii de rulare, cu caneluri optimizate și cu un număr mare de blocuri multi-orientate, generează numeroase margini tăioase pentru o aderență sporită. Împreună cu distribuția eficientă a canelurilor în profilul benzii de rulare pentru o mai bună evacuare a apei, banda de rulare oferă o aderență îmbunătățită pe carosabil umed și în condiții de acvaplanare.

Cea mai recentă tehnologie pentru blocurile umerilor laterali, cu blocuri robuste și legături ranforsate, furnizează o duritate sporită* pentru a optimiza transmisia forței. Aceasta oferă manevrabilitatea și frânarea îmbunătățite pentru carosabil uscat*, așteptate de la anvelopele moderne de ultra înaltă performanță, în timp ce sentimentul tipic de mașină clasică al direcției rămâne același.

(*) Rezultate bazate pe teste interne de referință.

Sursa: Izabella Ghita, PR Managing Partner INKCOMM PR


[1]Disponibile din mai 2017
[2]Rezultate bazate pe teste interne de referință.
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii