ŠKODA este pentru a 25-a oara sponsorul oficial principal si partenerul auto al Campionatul Mondial de Hochei IIHF
Marca cehească este de un sfert de secol unul dintre cei mai importanţi parteneri ai acestui Campionat Mondial.
ŠKODA pune la dispoziţie 55 de autovehicule pentru organizatorii Campionatului Mondial de Hochei IIHF.
ŠKODA KODIAQ şi SUPERB se vor afla în centrul atenţiei la meciurile Campionatului.
Emblema producătorului auto va fi afişată în sălile în care se vor disputa meciurile Campionatului Mondial.
Zonele ŠKODA dedicate fanilor, din Paris şi Köln, oferă un program variat.
Flota ŠKODA a parcurs peste 6 milioane de kilometri fără a întâmpina probleme tehnice.
Aplicaţia oficială ‘IIHF’, pusă la dispoziţie de ŠKODA, oferă rezultatele, statistici şi alte informaţii.

ŠKODA va avea parte de o atenţie deosebită în cadrul Campionatului Mondial de Hochei organizat de Federaţia Internațională de Hochei pe Gheaţă (IIHF). Producătorul auto ceh susţine acest important eveniment sportiv, care se va desfăşura la Köln şi Paris, între 5 şi 21 mai, fiind pentru a 25-a oară sponsorul principal şi partenerul auto al evenimentului. Astfel, ŠKODA obţine înscrierea în Cartea Recordurilor Guinness, pentru cea mai îndelungată sponsorizare a unui campionat mondial din istoria sporturilor. ŠKODA le oferă organizatorilor IIHF în total 55 de autovehicule. În timpul meciurilor Campionatului Mondial, ŠKODA KODIAQ şi SUPERB vor fi poziţionate în lumina reflectoarelor, la doar câţiva metri de teren. De asemenea, emblema mărcii ŠKODA va fi poziţionată în centrul suprafeţei de joc şi pe mantinelă. Pentru pasionaţii acestui sport "cool", compania a pregătit acţiuni adiţionale interesante, în zonele speciale, dedicate fanilor.

Înaintea începerii Campionatului Mondial de Hochei IIHF, ŠKODA a predat în total 55 de autovehicule Federaţiei Internaționale de Hochei pe Gheaţă (IIHF) la DRIVE Volkswagen Group Forum din Berlin şi la arena de hochei din Paris. Flota ŠKODA pentru IIHF include modelele ŠKODA OCTAVIA, SUPERB şi KODIAQ. În fiecare an, flota ŠKODA parcurge un total de circa 250.000 km pentru Campionatul Mondial de Hochei IIHF. În ultimii 25 de ani, distanța parcursă în total s-a ridicat la peste 6 milioane de kilometri. Aceasta reprezintă echivalentul a 140 de înconjururi ale lumii - iar călătoria nu a fost niciodată întreruptă din cauza unei defecţiuni tehnice, ceea ce înseamnă că automobilele şi-au dovedit fiabilitatea în stil cu adevărat impresionant.

ŠKODA este, de asemenea, partenerul exclusiv al aplicaţiei IIHF. Folosind această aplicaţie, disponibilă pentru telefoanele Android, Apple şi Windows, utilizatorii dispun pe smartphone-ul sau tableta lor de informaţii de ultimă oră, rezultate live şi statistici referitoare la Campionatul Mondial. De asemenea, nu veţi rata niciodată niciun gol, datorită alarmei pentru goluri. Mai puteţi utiliza propriile selfie-uri pentru a face cartonaşe cu jucători ai echipelor preferate şi cu jucătorii favoriţi, pe care le puteţi apoi împărtăşi prietenilor. Fanii pot găsi informații interesante, istorii de background, informaţii actuale despre tot ceea ce se întâmplă la Campionat şi multe altele la www.skoda-hockey.com.

ŠKODA şi hocheiul pe gheață: compania cehă a pus bazele acestui parteneriat în urmă cu 25 de ani. Din 1993, ŠKODA AUTO a ocupat o poziţie centrală ca sponsor principal al Campionatului Mondial de Hochei IIHF care are loc anual. Astfel, ŠKODA obţine înscrierea în Cartea Recordurilor Guinness, pentru cea mai îndelungată sponsorizare a unui campionat mondial din istoria sporturilor.

Sursa: Patricia Zegreanu, Marketing & Communication Manager Skoda
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii