Skoda Karoq
Locuitorii insulei Kodiak, din Alaska, au contribuit la "botezarea" noului SUV compact.
Un nou membru în familia de SUV-uri a producătorului auto ceh.

ŠKODA KAROQ: denumirea noului model al fabricantului ceh de automobile. SUV-ul compact şi-a celebrat premiera mondială joia trecută, la Stockholm. Acum, un video interesant arată cum KAROQ şi-a primit numele pe insula Kodiak şi care a fost rolul pe care insularii l-au jucat în toată această poveste.

A fost absolut intenţionat faptul că noul model are denumirea asemănătoare cu cea a fratelui său mai mare, ŠKODA KODIAQ: "Legătura în cadrul familiei de nume are un rost strategic, planificat", ne spune Stefan Büscher, şeful departamentului de Marketing şi Produs, adăugând: "Astfel beneficiem de o nomenclatură uniformă, pentru produsele SUV actuale şi cele viitoare.".

Un video istoriseşte acum povestea prin care ni se dezvăluie cum locuitorii insulei Kodiak, din Alaska, au dat din nou numele de botez al noului KAROQ. În limba tribului Alutiiq, cuvântul care denumeşte maşina este ‘KAA’RAQ‘. 'RUQ', în schimb, înseamnă săgeată -un simbol pentru dinamismul companiei, precum şi un element central al emblemei ŠKODA. Filmul relatează cum un copil de 12 ani a avut ideea decisivă pentru crearea  noului cuvânt.


În baza strategiei de viitor, ŠKODA 2025, marca îşi va extinde în mod constant gama de modele în anii următori.  În acest sens, se va concentra în mod special pe lărgirea gamei de modele SUV. Odată cu modelul KODIAQ, ŠKODA a lansa recent un nou model SUV de talie mare pe pieţele internaţionale. ŠKODA KAROQ defineşte acum următorul pas decisiv. Premiera mondială a noului SUV compact a avut loc joia trecută, la Stockholm. Lansarea pe piaţă va începe în a doua jumătate a anului 2017.

Sursa: Patricia Zegreanu, Marketing & Communication Manager SKODA 
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii