Goodyear introduce anvelopaWrangler All-Terrain Adventure, cea mai recentă anvelopă care duce mai departe moștenirea mult-premiatei familii Wrangler.

Anvelopa Goodyear Wrangler All Terrain Adventure
Goodyear introduce anvelopa Wrangler All-Terrain Adventure, cea mai recentă anvelopă care duce mai departe moștenirea mult-premiatei familii Wrangler. Este o anvelopă rezistentă și durabilă pentru condusul de tip off-road, dar la fel de potrivită și pentru utilizarea on-road. Grație acestei versatilități, un conducător auto poate merge off-road în orice moment dat.

Ascensiunea segmentului SUV
SUV-urile au devenit din ce în ce mai populare în Europa, producția de mașini SUV crescând exponențial începând din 2012[1]. În 2016[2], SUV-urile au devenit cel mai mare segment de mașini din Europa, conform noilor date totalizând 15,14 milioane de unități, ceea ce înseamnă o creștere de 6,5% comparativ cu 2015. Cu alte cuvinte, una la fiecare 4 mașini vândute în Europa a fost un SUV. Anvelopele Wrangler All-Terrain Adventure vin în întâmpinarea conducătorilor de SUV care își doresc să se bucure atât de un condus off-roadcât și on-road, furnizând capabilități off-road peste nivelul unei anvelope SUV obișnuite.

O anvelopă rezistentă si durabilă pentru o experiență de condus off-road
Anvelopa Wrangler All-Terrain Adventure prezintă în construcția sa un strat de fibră ultra-puternic de Kevlar®. Acesta ranforsează banda de rulare, oferind duritatea necesară pentru a preveni înțeparea și tăierea, pentru o experiență de condus off-road plină de încredere. Această caracterisitică este ranforsată cu tehnologia Durawall, ceea ce îmbunătățește rezistența la înțepare și tăiere în zona umărului lateral.

Noile blocuri ale umărului anvelopei ajută la evacuarea noroiului din banda de rulare permițând un nivel îmbunătățit al tracțiunii off-road acolo unde contează mai mult.

Aderență de încredre pentru a rămâne în control pe parcursul călătoriei
Muchiile tăioase ale anvelopei Wrangler All-Terrain Adventure crează mai multă tracțiune între anvelopă și suprafața drumului, asigurând aderența necesară pentru o manevrabilitate și o frânare pline de încredere.

Kilometraj sporit
Inginerii Goodyear optimizează designul benzii de rulare pentru o distribuție egală a presiunii de-a lungul petei de contact, rezultând într-un nivel excelent al kilometrajului și o bună peformanță on-road. Testul DEKRA a arătat că anvelopa Wrangler All-Terrain Adventure are, în medie, o performanță a kilometrajului cu 37% mai bună decât orice altă anvelopă testată[3].

“Moștenirea noastră îndelungatăîn segmentul 4x4 și palmaresul nostru dovedit în dezvoltarea de anvelope premiate pentru vehicule 4x4 și SUV ne-au dat posibilitatea de a creea anvelopa Goodyear Wrangler All-Terrain Adventure, o anvelopă care dă posibilitatea conducătorilor auto să rămână în control pe toată durata călătoriei atât on- cât și off-road oriunde doresc.” A spus Martijn De Jonge, Brand Director Consumer PBU EMEA.

Anvelopa Wrangler All-Terrain Adventure va fi disponibilă în 27 de dimensiuni și poate fimontată pe vehicule precum: Land Rover Defender, Jeep Wrangler, Mercedes G-Class, Toyota Hilux, Toyota Land Cruiser și Volkswagen Amarok.

Sursa: Izabella Ghita, PR Managing Partner INKCOMM PR


[1]Pe baza datelor interne
[2]Pe baza datelor interne
Kevlar® este marcă înregistrată a E.I. du Pont de Nemours and Company
[3]Echipată pe axa față sau spate, prin comparație cu performanța medie a trei profile competitoare în segmentul SUV/ 4x4 (Bridgestone Dueler A/T, Dunlop GrandTrek AT3, General Grabber A/T). Testat de Dekra în Dec 2016 la cererea Goodyear. Vehicul Tesat Toyota Hilux 2.4- 4x4, dimensiune anvelopă 265/65 R17 112T/S. Locație test: Dekra Testing Center (FP01B), Franța. Report/Test ref. 16CPB34-389, Limită bandă de rulare = 1.6 mm pentru toate canelurile. Axă față, Wrangler AT/A este de49%  mai bună, iar pentru axa spate Axle Wrangler AT/A este de 25% mai performantă decât media competitorilor, prin urmare o performanță cu 37% mai bună decât media competitorilor incluși în test.
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii