Lansare Suzuki Swift
Cu ocazia inaugurări noului showroom DAB Auto Serv a fost lansat oficial în România și modelul Suzuki Swift. Prețul de pornire pentru noul Swift este de 10.350 Euro (TVA inclus).

La sfârșitul săptămânii trecute, Suzuki România a lansat oficial noul model Swift în România. Aceasta lansarea a avut loc în noul showroom al dealerului DAB Auto Serv, unul dintre cei 22 de parteneri din rețeaua de dealeri Suzuki în România.

În prezența a peste 200 de invitați speciali, Suzuki România a dezvăluit noul Swift, model prezentat la Salonul Auto de la Geneva. Acest model vine cu un stil complet nou și beneficiază de o caroserie ultra ușoară pentru performanțe superioare, precum și tehnologii de siguranță avansate. Rezultatul este un design exterior european, completat de un interior cu un caracter sportiv și funcțional, un model agil și ușor de condus, ce oferă siguranță sporită la volan.

Noul Swift este disponibil cu două variante de motorizare pe benzină (1,0 l Boosterjet – 112 CP și 1,2 l – 90 CP) şi trei niveluri de echipare Cool, Passion și Spirit.

Prețul de pornire pentru noul Swift este de 10.350 Euro (TVA inclus) pentru versiunea Cool, cu un motor de 1,2 litri (90 CP), 2WD și cutie manuală cu 5 trepte. Începând cu nivelul de echipare Passion, noul Swift este disponibil cu ambele motorizări pe benzină  (1,0 l Boosterjet – 112 CP și 1,2 l – 90 CP) și cu sistemul de tracțiune integrală ALLGRIP.

Lansarea oficială a modelului Swift a avut ca tematică tradițiile japoneze, iar noul showroom Suzuki din București, inaugurat de DAB Auto Serv, cu o suprafață de 500 de metri pătrați a fost locația perfectă pentru prezentarea celui mai nou model din gamă al mărcii.

Showroom-ul este situat în Splaiul Unirii, nr.  355 – 369 și respectă cele mai exigente standarde ale mărcii Suzuki. DAB Auto Serv furnizează servicii complete de vânzare, service și piese de schimb. Zona de service este autorizată şi dotată conform standardelor recomandate de producător, oferind toate serviciile în garanție sau post garanție pentru modelele mărcii.

Noul dealer Suzuki și-a propus să comercializeze un număr de aproximativ 300 de vehicule Suzuki în 2017, inclusiv noul model Swift lansat oficial în România.

Sursa: Berti Panaiot, National Communication Manager
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

1 comentarii