Suzuki Ignis ASTROFEST 2017
Suzuki România este partener oficial la festivalul de explorare spațială și astronomie ASTROFEST 2017, care se va desfășura pe data de 6 mai, începând cu ora 15:00, în fața Bibliotecii Naționale a României din București, iar noul Suzuki Ignis va fi în centrul atenției.

Noul Suzuki Ignis, disponibil din luna martie și în România, este mașina oficială a festivalului de explorare spațială și astronomie ASTROFEST 2017.

Realizat de Revista Știință & Tehnică, în colaborare cu Centrul Cultural „Casa Artelor” București Sector 3, Primăria Sector 3 și Ministerul Culturii, la ASTROFEST 2017 se va aniversa și împlinirea a 36 de ani de la zborul în spațiul cosmic al cosmonautului român Dumitru Prunariu.

Pentru Suzuki aceasta nu este prima asociere în domeniu, anul trecut constructorul japonez fiind implicat în susținerea echipei Hakuto, furnizând tehnologia necesare pentru dezvoltarea unui vehicul cu care să se cerceteze luna în cadrul proiectului Google Lunar XPRIZE.

În cadrul evenimentului, programat pe data de 6 mai, începând cu ora 15:00, în fața Bibliotecii Naționale a României din București, va fi expus și noul Suzuki Ignis, iar particpanții vor putea admira pe sistemul de infotainment al mașinii o serie de astrofotografii.

În programul evenimentului sunt incluse diverse ateliere și workshop-uri, cursuri de astrofotografie, prezentări interactive de astronomie, o expoziție de telescoape, dar și un spectacol pentru copii “Festivalul Științei SCi Kids”.

Sursa: Berti Panaiot, National Communication Manager
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii