Bogdan Vrabie
Cu un copilot nou, Bogdan Vrabie s-a impus în Cupa Suzuki la Raliul Moldovei Bacău și s-a apropiat la șase puncte de Dănuț Budai, liderul competiției monomarcă. Radu Necula a terminat pe podium și urcă pe 3 la general în clasamentul Cupei.

În Cupa Suzuki, lupta pe macadamul din Raliul Moldovei Bacău s-a dat între Bogdan Vrabie, Dănuț Budai și Radu Necula. Etapa a patra a sezonului din Campionatul Național de Raliuri Dunlop a avut o lungime totală de 414,03 km, dintre care 126,71 km împărțiți în 17 probe speciale.

Bogdan Vrabie și Levente Csegzy, noul său copilot, au început raliul în forță și au câștigat toate probele programate în prima zi a raliului. Dănuț Budai și Lucian Budai au terminat ziua pe locul secund, în timp ce Radu Necula și Adrian Temeș au avut probleme tehnice pe prima specială a raliului și au fost nevoiți să se oprească.

Bogdan Vrabie și Levente Csegzy au mers în același ritm și sâmbătă reușind să-și treacă în cont cea de-a doua victorie din acest sezon în Cupa Suzuki, fiind primul echipaj care câștigă anul acesta două raliuri în competiția monomarcă. Bogdan Vrabie s-a impus și la clasa 9, demonstrând astfel încă o dată potențialul modelului Suzuki Swift Sport.

“Acesta a fost cel mai bun raliu pentru mine. Îi mulțumesc lui Csegzy Levente că a fost alături de mine la această etapă. Am învățat multe din experiența lui, atât pe probele speciale, cât și în ceea ce privește setările mașinii. Am găsit împreună varianta optimă pentru macadamul de aici, ne-am distrat și am terminat cu un rezultat foarte bun”, a spus Bogdan Vrabie, care a adunat 30 de puncte în Cupa Suzuki pentru victoria din Raliul Moldovei Bacău. 

În ziua a doua s-a dat o luptă interesantă între Dănuț Budai și Radu Necula, revenit în cursă conform regulamentului super rally, dar ultimul nu mai avea cum să recupereze timpul pierdut pe specialele de vineri.

Dănuț Budai a terminat etapa a patra a sezonului pe locul secund și cu cele 25 de puncte câștigate ajunge la un total de 113 și își menține prima poziție în clasamentul general al Cupei Suzuki. Bogdan Vrabie ocupă poziția a doua cu un total de 107 puncte, iar Radu Necula a ajuns la 93 de puncte, cu cele 24 de la Bacău, și a urcat pe locul 3 în ierarhia competiției monomarcă.

Andrei Gîrtofan ocupă poziția a patra cu 76 de puncte, iar Ionel Rus locul 5 cu 23 de puncte, niciunul neluând startul în Raliul Moldovei Bacău.

Sursa: Berti Panaiot, National Communication Manager
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii