Primii 3 câștigători din acest sezon se vor lupta pentru premiile și punctele puse în joc în Cupa Suzuki și în Raliul Moldovei Bacău, etapa a patra din Campionatul Național de Raliuri Dunlop.

Bogdan Vrabie
Primii 3 câștigători din acest sezon se vor lupta pentru premiile și punctele puse în joc în Cupa Suzuki și în Raliul Moldovei Bacău, etapa a patra din Campionatul Național de Raliuri Dunlop.

Bogdan Vrabie, Dănuț Budai și Radu Necula, câștigătorii primelor 3 etape ale sezonului în Cupa Suzuki, se vor lupta pentru victorie în competiția monomarcă și la Raliul Moldovei Bacău. Programată în acest weekend, etapa a patra a sezonului din Campionatul Național de Raliuri Dunlop se va desfășura pe specialele de macadam din jurul orașelor Bacău și Moinești.

Dănuț Budai/Lucian Budai, Bogdan Vrabie/Rareș Badea și Radu Necula/Adrian Temeș sunt cele trei echipaje înscrise în Cupa Suzuki care vor lua startul pe un model Swift Sport într-una din cele mai spectaculoase etape pe macadam din campionat.

Vineri, 16 iunie, în prima zi din Raliul Moldovei Bacău sunt programate 9 probe speciale cu o lungime de peste 70 km. Startul se va da la ora 11:10 și după cele două treceri pe probele Runcu, Bolătău, Moinești și Vermești, echipajele din Cupa Suzuki se vor întrece și pe super speciala din centrul orașului Bacău, o premieră pentru ediția din acest an.

În ziua a doua, sâmbătă 17 iunie, mai sunt programate 8 probe speciale cu o lungime de 56,6 km, piloții având de parcurs de trei ori specialele Trebeș și Buhuși și de două ori proba Hemeiuș. Lungimea totală a raliului este de 414,03 km, dintre care 126,71 km de probă specială.

În etapele de asfalt programate până acum s-au impus Bogdan Vrabie, la Brașov, și Radu Necula, la Cluj, iar pe macadamul de la Arad a triumfat Dănuț Budai, care este și lider în clasamentul competiției monomarcă cu un total de 88 de puncte. Bogdan Vrabie se află pe locul secund, la 10 puncte în spatele liderului, iar Radu Necula ocupă poziția a patra cu un total de 69 de puncte.

Andrei Gîrtofan, locul 3 în clasament cu 76 de puncte, și Ionel Rus, locul 5 cu 23 de puncte, nu vor lua startul în Raliul Moldovei Bacău.

Sursa: Berti Panaiot, National Communication Manager
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii