Federal-Mogul Motorparts, divizie a Federal-Mogul LLC, a anunțat lansarea noii sale game de bujii de aprindere BERU® Iridium.

Bujii Beru Iridium
Noile bujii cu iridiu completează gama de sisteme de aprindere BERU, oferind durabilitate sporită, performanță, consum redus de combustibil și reducerea emisiilor poluante.

Federal-Mogul Motorparts, divizie a Federal-Mogul LLC, a anunțat lansarea noii sale game de bujii de aprindere BERU® Iridium. Noile piese de calitate OE suplimentează linia existentă de bujii de aprindere, bujii incandescente, unități de control al incandescenței, bobine și fişe BERU, completând gama de sisteme de aprindere a mărcii.

Bujiile de aprindere cu iridiu asigură optimizarea combustiei, oferind performanță îmbunătățită, reducând consumul de combustibil și emisiile poluante. Durata de viață a bujiilor este extinsă până la 75.000 mile/120.000 km, în funcție de utilizare, ceeace reduce în consecință costurile prin creșterea intervalelor de timp la care este necesară servisarea. Gama de bujii de aprindere pe bază deiridiu BERU este lansată inițial pentru a echipa mărcile Volkswagen și BMW, urmând să fie extinsă în viitor.

Suntem încântați de faptul că BERU poate oferi acum o gamă de piese de aprindere completă, care garantează optimizarea ciclului de ardere al motorului,” declară Bert De Haes, manager de produs al grupului, divizia sisteme de aprindere, Federal-Mogul Motorparts. „Gama de bujii de aprindere pe bază deiridiu este punctul culminant al vastei experiențe în sisteme de aprindere a companiei Federal-Mogul Motorparts. Această gamă este concepută pentru a întruni specificațiile OE și pentru a oferi o opțiune durabilă și de înaltă performanță.

Utilizarea iridiului, metal cu caracteristici de uzură excelente, oferă bujii de aprindere mai rezistente în timp comparativ cu cele realizate din materialele alternative, ceea ce permite reducerea costurilor prin durata de viață extinsă. Tehnologia înglobată în acest tip de bujii menține o aprindere stabilă chiar și în medii ostile sau în condiții de uz susținut, asigurând distribuția precisă a scânteii și prin urmare performanță fără compromisuri.

Federal-Mogul Motorparts este un furnizor global de sisteme de aprindere premium, având cunoștințele și experiența dezvoltării de produse pentru cei mai importanți producătorii de vehicule din lume,” a adăugat De Haes. „Tehnologii echivalente cu cele pe care le producem pentru clienții noștri OE sunt disponibile, de asemenea, și pentru piața pieselor de schimb prin mărcile noastre de sisteme de aprindere, Champion® și BERU.

Mai multe informații și detalii în legătură cu gama actuală și extinderea ei viitoare sunt disponibile la  www.beru.federalmogul.com.

Sursa: Olivia Baltatescu, Account Executive MCCANN PR
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii