Nascut si crescut la poalele Bucegilor, Dominic Marcu ramane unul dintre impatimitii sportului cu motor.

Dominic Marcu
Nascut si crescut la poalele Bucegilor, Dominic Marcu ramane unul dintre impatimitii sportului cu motor.

Obisnuit cu viata pe munte, rasfatat de zambetele celor care invata sa schieze, calit de viscole, hranit de ascensiunile pe munti, Dominic revine la pasiunea sa: cursele de viteza in coasta.

"Dupa absolvirea Scolii de Pilotaj Sportiv Auto „Claudiu David Driving Academy” si debutul in competitiile de viteza in coasta in anul 2013 nu pot sa mai fiu un spectator. Am gustat din cupa invingatorilor, am avut si momente mai putin bune iar sustinerea familiei si a prietenilor imi da puterea sa continui.

Gasirea partenerilor nu a fost usoara nici anul acesta, am muncit foarte mult sa strang bugetul, iar cheia succesului poarta un singur nume “marketing”, domeniu in care am si absolvit masterul. Nu am reusit sa fac teste si antrenamente iar timpul ramas il voi dedica acestor activitati.

Prin complexitatea si frumusetea traseului Trofeul Sinaia ma fascineaza. Este cursa mea de suflet, este competitia unde ritmul si precizia pilotajului pot face diferenta, este etapa unde valurile de spectatori iti maresc pulsul si dorinta de a le rasplati sustinerea. Sunt pregatit fizic si phisic pentru a reedita performanta din anul 2015 cand am ocupat locul 1 la clasa 1 a grupei N" a declarat Dominic Marcu.

In calatoria spre performanta, sportivul clubului “Leaders R Us”, este sustinut si indrumat de Claudiu David, incurajat de colegii din echipa Emotions By Motion si de partenerii: Jad Sticks Sinaia, DHL Express Romania, Tricouriador.ro, AEF Automobile, Lensa, Olympus, La Sami, Holidayclub, Autostiri.ro, Foto-video Sinaia, Eurosin Premium Car.

In perioada 21 - 23 iulie, Sinaia este gazda celei de-a IX-a editii a Campionatului National de Viteza in Coasta Dunlop 2017.

Sursa : Dan Strauti, Senior Editor Autostiri.ro
Credit foto: foto-video Sinaia
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii