Motocoase
Foto: Ogorul.ro
Dupa o perioada mai lunga de timp in care romanii isi doreau sa traiasca mai mult la bloc si implicit in mediul urban, iata ca aglomeratia urbana, cu toate dezavantajele acesteia: poluare excesiva, mult praf, spatii inguste, mult zgomot etc., i-a determinat pe romani sa isi doreasca din ce in ce mai mult sa se mute la case, spre periferiile oraselor. 

Odata mutati la case, romanii constientizeaza faptul ca pe langa multele avantaje de care se bucura in noile locuinte: mai mult spatiu, curte proprie cu verdeata, mai putina poluare, mai multa liniste etc., trebuie sa munceasca mai mult pentru a intretine locurile in care isi duc existenta, pentru ca la case trebuie sa aiba grija si de tot spatiul care se afla in preajma acestora.

Pentru cei care s-au mutat recent la case, dar si pentru cei care locuiesc de mult timp la case, exista un magazin online foarte performant, ce vine in intampinarea clientilor cu o gama foarte mare de produse pentru casa, gradina, agricultura si multe altele. Este vorba despre Ogorul.ro, ce are si o denumire pe masura, ce ofera o sortimentatie bogata la preturi pentru toate buzunarele.

De pe Ogorul.ro se pot cumpara motosape si motocultoare, motocoase si cositoare, motoferastraie, freze de zapada, betoniere, compresoare, generatoare de curent, pompe, motopompe, hidrofoare, pendulare, fierastraie, unelte pentru gradini, masini de tuns iarba, cultivatoare, scule si unelte de mana si multe altele, cam tot se ce poate cumpara din categoriile casa si gradina, produse agro-farm, utilaje si accesorii agricole si masini unelte accesorii.

In spatele magazinului online Ogorul.ro, magazin lansat la sfarsitul anului 2015, in care navigarea este foarte intuitiva si placuta, se afla SC Ogorul Retail SRL, o companie tanara, care a fost infiintata in vara anului 2013, din dorinta de a veni in ajutorul fermierilor mici si medii de cultura mare, respectiv a fermierilor din horticultura - legumicultori, pomicultori si cultivatori de vita de vie.
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii