Cea de-a patra etapa a Campionatului National de Viteza in Coasta, Memorialul Werner Hirschvogel, i-a adus lui Gabriel ENE o noua victorie la grupa F2, locul 1 la clasa H3 si un loc 6 in clasamentul general.

Gabriel ENE
Cea de-a patra etapa a Campionatului National de Viteza in Coasta, Memorialul Werner Hirschvogel, i-a adus lui Gabriel ENE o noua victorie la grupa F2, locul 1 la clasa H3 si un loc 6 in clasamentul general.

Rezultatul excelent obtinut de pilotul Shark Racing ii consolideaza avantajul in clasamentul rezervat automobilelor cu doua roti motrice, acesta fiind obiectivul declarat inca de la startul sezonului competitional.

Spectatorii prezenti pe marginea traseului de concurs au avut parte de o batalie la zecimi de secunda intre primii trei clasati la grupa F2, ecartul final dintre Gabriel ENE si ocupantul locului secund fiind de doar 0.059 secunde.

A fost o etapa extraordinara pentru mine. Masina a functionat perfect in ciuda unei mici defectiuni la alternator in ziua de sambata pe care insa echipa de mecanici condusa de Iulica Nita a remediat-o rapid. George Smarandache a reusit sa seteze perfect electronica masini, iar resitenilor Ovidiu Zaberca si Lucien Hora tin sa le multumesc pentru pretioasele sfaturi oferite. Personal consider ca a fost cea mai buna evolutie a mea de pana acum in ceea ce priveste pilotajul si ma bucur foarte mult pentru rezultat. A fost o batalie foarte frumoasa la categoria automobilelor cu doua roti motrice si consider ca acest lucru este benefic pentru toata lumea, atat pentru noi pilotii, cat si pentru fanii acestei competitii. Astept cu interes urmatoarea etapa de la Sinaia o etapa care este renumita pentru faptul ca se desfasoara pe strazile orasului si are o istorie incarcata, aceasta organizandu-se inca din perioada interbelica. In final trebuie sa ii multumesc in mod special fiului meu Dragos care a fost alaturi de mine inca de joi si pana la finalul competitiei!” declara Gabriel ENE, liderul clasamentului grupei F2.

Totodata rezultatul obtinut de Gabriel a contribuit si in clasamentul echipelor, echipa WOT Racing 2, din care face parte, obtinand primul loc la Memorialul Werner Hirschvogel.

Urmatoarea etapa a Campionatului National de Viteza in Coasta, Trofeul Sinaia, se va desfasura in perioada 21-23 iulie 2017.   

Pilotul echipei Shark Racing este sustinut pe parcursul sezonului 2017 de sgmarket.ro - partener principal, Energizer, Pringles, Maximum Speed Energy Drink, Cramele Insuratei, Amata, Serus, Ideal Media Advertising si House of Cookies. 

Sursa: Eduard Baban, Editor in Chief - Motorsportnews.ro 
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii