Danut Budai
Dănuț Budai, lider în Cupa Suzuki după patru etape, este pregătit să-și apere prima poziție în fața rivalilor săi Bogdan Vrabie, Radu Necula și Andrei Gîrtofan pe asfaltul din Raliul Perla Harghitei.

După patru etape extrem de disputate, lupta în Cupa Suzuki continuă pe probele de asfalt din Harghita în etapa a cincea din Campionatul Național de Raliuri Dunlop. Raliul Perla Harghitei 2017 este programat între 13 și 15 iulie, concurenții având de parcurs o distanță totală de 419 km, dintre care 123 km împărțiți în 12 probe speciale.

Primele patru echipaje din clasamentul general al Cupei Suzuki vor lua startul în această etapă, punctele adunate aici putând face deja diferența în ceea ce privește locul în clasament la final de sezon.

Dănuț Budai este lider în clasamentul competiției monomarcă cu un total de 113 puncte, fiind urmat de Bogdan Vrabie cu 107 puncte. Radu Necula ocupă poziția a treia cu un total de 93 de puncte, iar Andrei Gîrtofan a adunat până acum 76 de puncte, cei doi având și o etapă la care nu au luat startul. Bogdan Vrabie va schimba din nou copilotul și va concura împreună cu Gabriel Lazăr, restul echipajelor păstrându-și componența de până acum.

Raliul Perla Harghitei va începe de joi, 13 iulie, cu startul festiv din Piața Marton Aron din Odorheiu Secuiesc, iar shakedown-ul este programat vineri între orele 8:00 și 13.00 în apropierea localității Forțeni. Vineri, 14 iulie, sunt programate trei probe speciale începând cu ora 14:30, iar sâmbătă restul de 9 probe speciale, începând cu ora 08:30.

Sursa: Berti Panaiot, National Communication Manager
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii