Alexandru Pitigoi
Al doilea raliu din CNRD pentru Alexandru Pitigoi in 2017.
Al treilea eveniment la care participa pilotul bucurestean in ultimele trei saptamani.
Obiectiv indraznet pentru echipajul singurei masini din clasa RGT din Romania.

In perioada 14-15 iulie se va desfasura Raliul Perla Harghitei, competitie din cadrul Campionatului National de Raliuri Dunlop, a treia etapa care se desfasoara pe asfalt in sezonul curent.

Dupa ce anul trecut in luna octombrie Alexandru Pitigoi a condus prima data puternicul model Porsche 911 GT3 chiar la etapa din Harghita, sezonul acesta el revine la start in aceeasi formula, cu aceeasi masina si acelasi navigator, Vlad Terzi. Este a doua prezenta din 2017 in cadrul CNRD, dupa cea de la etapa inaugurala, Tess Rally Brasov.

Una dintre cele mai spectaculoase aparitii din campionatul intern, fiind singura masina de clasa RGT (cu tractiune pe puntea spate), bolidul Porsche 911 GT3 se afla la a treia aparitie in tot atatea saptamani din luna iulie. Prima dintre acestea a fost Raliul Deltei Dunarii (30 iunie – 01 iulie), etapa din Campionatul International de Raliuri organizat sub egida ACR, unde Alexandru Pitigoi se afla la conducere cu doua probe inainte de final, atunci cand a fost silit sa abandoneze din cauza ruperii unui pivot de la roata dreapta spate. Apoi a urmat Retromobil Fest (7 – 8 iulie), eveniment inedit la care s-a alaturat unui mare numar de participanti, aproape 100, dintre care 16 automobile Porsche.

„Ma bucur sa revin la Raliul Harghitei, unde m-am simtit intotdeauna foarte bine si am gasit tot timpul un public entuziast. Dupa parcursul incurajator de la Raliul Deltei, sper ca si la aceasta etapa sa facem o figura frumoasa. Daca probele din prima zi sunt rapide si mult mai potrivite pentru masina noastra, cele de sambata sunt inguste si virajate si va fi greu sa tinem pasul cu masinile din fruntea clasamentului. Cu toate acestea, sper sa putem exploata cat mai bine potentialul masinii si sa ne clasam pe unul din primele 6 locuri la final. Acest obiectiv constituie o mare provocare, avand in vedere faptul ca la start vor fi 9 sau 10 masini foarte competitive, din categoria R5 sau N4, cu piloti valorosi. Imi doresc sa oferim publicului un spectacol de calitate, iar partenerilor nostri un rezultat pe masura increderii pe care ne-o acorda, pentru care le multumesc tuturor: Star Lubricants – distribuitor Mobil 1,  Wirquin, Porsche Romania, Capital Estate, Borsec si Standox prin Crominvent.”, a declarat Alexandru Pitigoi

Raliul Perla Harghitei, cu centrul in Odorheiu Secuiesc se desfasoara pe un total de 418,78 km si programeaza 12 probe speciale ce masoara 122,46 km. Startul festiv va avea loc joi 13 iulie in Piata Marton Aron, iar startul efectiv va fi vineri 14 iulie, ora 14:30.

Echipajul Alexandru Pitigoi / Vlad Terzi este sustinut de Star Lubricants – distribuitor Mobil 1, Wirquin, Porsche Romania, Capital Estate, Borsec si Standox prin Crominvent.

Sursa: Laura Pascu, PR Cafe Agency
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii