Philips a lansat noua lampă profesională de lucru hibrid CBH51 pe piața din România. Succesoarea modelului CBL50, noua lampă profesională este echipată cu 32 de leduri puternice care au o temperatură de culoare de 6000°K.

Lampa profesionala de lucru hibrid CBH51
Philips a lansat noua lampă profesională de lucru hibrid CBH51 pe piața din România. Succesoarea modelului CBL50, noua lampă profesională este echipată cu 32 de leduri puternice care au o temperatură de culoare de 6000°K.

Noua lampă profesională de lucru hibrid CBH51 oferă un confort sporit în timpul lucrărilor din service putând fi încârcată atât prin fir, cât și wireless.  Modelul  CBH51 vine și cu un sistem de prindere inteligent și se poate atașa oricărui tip de vehicul.

Modul de luminozitate cel mai puternic are 1200 de lumeni, ceea ce asigură o vizibilitate excelentă a celor mai mici detalii din compartimentul motor. În timpul încărcării wireless, luminozitatea se reduce la 500 de lumeni, pentru a economisi bateria lămpii de lucru, dar chiar și așa cantitatea de lumină este suficientă pentru efectuarea oricărui tip de reparații la mașină.

De asemenea, dispunerea ledurilor asigură iluminarea completă a compartimentului motor pentru un acces facil la toate componentele care trebuie schimbate. În plus, noua lampă profesională de lucru de la Philips are integrat un telescop reglabil care oferă o rază de acțiune între 1,1 și 1,8 metri și care permite, atunci când lampa este agățată, rotirea cu 360° pentru schimbarea direcției luminii.

La o utilizare normală, exclusiv pe baterii, durata de funcționare este de aproximativ 5 ore și jumătate în modul ECO. Pentru încărcarea completă a lămpii este nevoie de doar două ore.

Exteriorul lămpii a fost conceput din materiale speciale pentru a preveni zgârierea mașinii, dar care în același timp sunt extrem de rezistente la impact. În plus, noua lampă de lucru Philips CBH51 respectă toate cerințele internaționale în ceea ce privește protecția la apă și praf pentru a preveni accidentele la locul de muncă.

„Noua lampă Philips CBH51 asigură o luminozitate excelentă în spațiul de lucru, lumina naturală de 6000°K afectând foarte puțin ochii prevenind astfel obosirea acestora. Noul produs este probabil cea mai avansată lampă de lucru hibrid cu LED de pe piață și respectă cele mai înalte standarde de calitate Philips” a spus Tarek Hamed, Marketing Manager Central Europe la Lumileds, compania care produce lămpile de lucru Philips.

Sursa: Berti Panaiot, National Communication Manager
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii