Federal-Mogul Motorparts, o divizie a Federal-Mogul Holdings LLC, a lansat catalogul de ștergătoare de parbriz Champion® Easyvision™.

Champion Wiper
Ștergătoarele plate Easyvison au aplicabilitate pentru 95% dintre modelele de autovehicule existente.

Federal-Mogul Motorparts, o divizie a Federal-Mogul Holdings LLC, a lansat catalogul de ștergătoare de parbriz Champion® Easyvision. Acesta cuprinde atât ștergătoarele plate cu sistem de prindere direct și cele cu adaptor pentru braț cu cârlig (retro-fit) Champion Easyvision, cât și ștergătoarele de parbriz standard, asigurând o acoperire de top a segmentului vehiculelor ușoare.

Noul catalog, CATCM1603, acoperă peste cincizeci de noi modele de autovehicule, fabricate în perioada 2015/16, de producători precum Audi, BMW, Land Rover, Mercedes-Benz, Renault, Skoda, Vauxhall, Volkswagen și mulți alții. Gama compactă de 15 ștergătoare plate Easyvision Multi-Clip asigură o acoperire de peste 95% a modelelor de vehicule ușoare existente, prin sistemul de prindere universal Multi-Clip dezvoltat exclusiv de Federal-Mogul Motorparts, care asigură o instalare ușoară și rapidă.

Noul catalog reflectă dezvoltarea continuă a ofertei de ștergătoare de parbriz Champion, propunându-și să ofere distribuitorilor o paletă largă de opțiuni dintr-o gamă compactă”, declară Ronald De Wilde, Brand Manager, Federal-Mogul Motorparts, EMEA. „Champion Easyvision este deja recunoscută ca cea mai atractivă ofertă pentru retaileri din gama mid-range a ștergătoarelor de parbriz, gama incluzând noua tehnologie de montare, ușor de utilizat, atât pentru ștergătoarele plate, cele standard, cât șipentru ștergătoarele de lunetă.”

Toate ștergătoarele plate Champion Easyvision utilizează designul modern, simetric, twin-flexor, care oferă performanță îmbunătățită la orice viteză de operare și încorporează un spoiler pe toată lungimea lor, care asigură o deportanță puternică și constantă. Utilizând noii conectori Multi-Clip și Retro Clip, dezvoltați exclusiv de Federal-Mogul Motorparts, ștergătoarele plate oferă, de asemenea, o instalare extrem de ușoară, scurtând timpul de înlocuire.

Seturile de ștergătoare de parbriz Easyvisionvin cu un cod QR care permite clienților să își folosească telefonul mobil pentru a identifica imediat modelul de ștergătoare de parbriz potrivit pentru autovehiculul lor, cât și să vizioneze instrucțiunile animate pentru procesul de instalare. Ambalajul oferă informații actualizate cu privire la aplicabilitatea produsului, instrucțiuni de instalare clare și ușor de urmărit și cel mai recent tip de măsuri de verificare a autenticității produsului.

Catalogul este disponibil online pentru a fi descărcat depe www.championautoparts.eu sau poate fi comandat de la reprezentanța locală Federal-Mogul Motorparts. Informații suplimentare despre gama de ștergătoare de parbriz Champion sunt disponibile pe website, împreună cu mai multe detalii și anunțuri în legătură cu oferta completă de sisteme de aprindere, filtre și sisteme de iluminare a brandului.

Sursa: Olivia Baltatescu, Account Executive MCCANN PR
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii