Participanții cu modele clasice Dacia vor avea o clasă dedicată la Romania Rally Challenge 2017.

Romania Rally Challenge 2017
Participanții cu modele clasice Dacia vor avea o clasă dedicată la Romania Rally Challenge 2017. Înscrierile în competiție se pot face până pe data de 14 august pe site-ul www.raliulsibiului.ro.

Romania Rally Challenge, eveniment internațional inclus în calendarul FIVA, include acum și o clasă distinctă pentru posesorii de mașini Dacia clasice. Astfel, în afara clasamentului general, posesorii de modele Dacia vor avea și un clasament separat care va include doar aceste modele.

Până acum sunt înscrise 5 modele Dacia în competiție, iar înscrierile sunt deschise până pe data de 14 august, în săptămâna evenimentului.

“Este un moment special pentru noi să vedem modelele Dacia pe Transfăgărășan și tocmai de aceea am decis să avem și o clasă specială pentru toți posesorii acestui model. Este mașina pe care toți cei de vârsta mea au condus-o și sper să vedem un număr cât mai mare de mașini Dacia la start”, a spus Sorin Itu, organizatorul evenimentului.

Romania Rally Challenge se va desfășura în perioada 17 – 19 august și este un festival dedicat masinilor istorice si sporturilor cu motor care se desfasoara sub egida Federaţiei Internaţionale a Automobilului, Federației Internaționale a Vehiculelor Istorice (FIVA), Automobil Clubul Român (ACR) şi Retromobil Club România (RCR). Romania Rally Challenge este susținut de Orange.
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii