În 7 octombrie, partenerii Autonet sunt invitați să ia parte la ultimul episod al sezonului din 2017 al Autonet Mobility Show.

Autonet Mobility Show 2017
În 7 octombrie, partenerii Autonet sunt invitați să ia parte la ultimul episod al sezonului din 2017 al Autonet Mobility Show. Continuând tradiția ultimilor ani, evenimentul va avea loc la complexul expozițional Romexpo, din capitală, și va cuprinde toate atracțiile profesionale și de divertisment cu care am obișnuit participanții în edițiile trecute, precum și câteva surprize special pregătite pentru show-ul din București.

Trei pavilioane, care însumează împreună 10.000 de metri pătrați, sunt pregătite să îi primească pe vizitatori. Ei vor fi întâmpinați atât de echipa Autonet, cât și de către cei 100 de expozanți pregătiți cu cele mai noi tehnologii, produse și echipamente, destinate sectorului de reparații auto. La standurile expoziționale, profesioniștii din domeniul auto vor putea interacționa direct cu reprezentanții celor mai importanți producători de piese de schimb și sisteme auto și cu cei ai furnizorilor de echipamente de service de top. Grupul Autonet va avea, la rândul său, o prezență puternică, fiind reprezentat de departamentele și companiile sale, precum și de conceptele de service și brandurile proprii. Partea profesională va fi completată de acțiunile promoționale, tombolele și discounturile pregătite de către Autonet în mod special pentru participanții la eveniment.

Programul de entertainment va fi, la rândul său, unul dintre punctele majore de atracție la Autonet Mobility Show București. Am pregătit pentru partenerii noștri un line-up de zile mari, cu trei trupe de mare succes pe scenele din România și nu numai. Cvartetul Amadeus va deschide show-ul cu melodiile sale moderne și rafinate. Stilul lor fresh, virtuozitatea și energia fetelor din Amadeus sunt ingredientele pentru o rețetă care îi va satisface, în mod sigur, și pe cei mai exigenți ascultători. Voltaj nu mai are nevoie de nici o prezentare, piesele lor dinamice ridică publicul în picioare la fiecare reprezentație, iar Autonet Mobility Show nu va face excepție. Seara va fi închisă de unul dintre cele mai populare proiecte muzicale prezente pe scenele românești. Carla’s Dreams vă va introduce în lumea plină de mister și pasiune a melodiilor sale, invitându-vă să fredonați împreună cele mai cunoscute hituri ale unei trupe aflată mereu în topurile românești din ultimii ani.

La colțurile tematice vă relaxați în familie! Vă așteptăm, și de această dată, în cele patru colțuri tematice, pregătite să ofere activități pentru fiecare membru al familiei. Opriți-vă la colțul cu degustări pentru a savura vinuri, specialități cu cafea, preparate din ciocolată și trufe, precum și o selecție excelentă de brânzeturi. Pe doamne și domnișoare le așteaptă profesioniști experimentați în make-up și hair-styling în colțul pregătit special pentru ele. În zona destinată copiilor, cei mici sunt așteptați cu activități distractive și educative, iar în colțul cu caricaturi vă așteaptă artiști autentici pentru a vă oferi o amintire amuzantă de la Autonet Mobility Show București 2017.

În concluzie, ultimul eveniment al acestui an se anunță a fi, din nou, unul de un înalt nivel tehnic, un adevărat forum al profesioniștilor din domeniul reparațiilor și serviciilor auto, dar și o oportunitate de a petrece o sâmbătă relaxantă, împreună cu familia sau colegii. Autonet Mobility Show atrage din ce în ce mai mulți vizitatori, cu fiecare ediție care trece, iar acest lucru ne face încrezători și dovedește succesul unui eveniment devenit o tradiție pe piața auto din țara noastră. Vă invităm să vă bucurați de atracțiile și surprizele pregătite de Echipa Autonet pentru partenerii săi și așteptăm cu nerăbdare să ne întâlnim la Autonet Mobility Show, în București.

Sursa: Autonet Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii