După lansarea modelului de lampă de lucru hibrid CBH51, Philips lansează pe piața din România, în luna septembrie, alte două noi modele de lămpi de lucru: RCH19 și RCH21S.

Lampa de lucru Philips RCH21S
După lansarea modelului de lampă de lucru hibrid CBH51, Philips lansează pe piața din România, în luna septembrie, alte două noi modele de lămpi de lucru: RCH19 și RCH21S.

RCH19 și RCH21S sunt cele mai noi modele din gama de lămpi de lucru Philips care vor fi disponibile pe piața din România începând cu luna septembrie. RCH21S este mai avansată tehnologic și respectă cele mai stricte standarde internaționale în ceea ce privește rezistența în mediul de lucru.

Noua lampă RCH21S are certificarea IK08, după ce a trecut testul de rezistență la cădere de la o înălțime de 1,5 metri, și certificarea IP65, fiind rezistentă la apă, praf, uleuri, solvenți și alte substanțe chimice întâlnite în spațiile de lucru.

„Philips RCH21S este probabil cea mai avansată tehnologic lampă de lucru reîncărcabilă cu LED disponibilă pe piață. Este echipată cu diode albe Luxeon care emit fluxul de lumină la un unghi de 90°. Temperatura de culoare are 6000°K fiind concepută special pentru a nu obosi ochiul uman”, a spus Tarek Hamed, Marketing Manager Central Europe la Lumileds, compania care produce lămpile de lucru Philips.

Lampa poate fi folosită timp de 3,5 ore la o putere de 300 lumen și până la 6 ore la o putere de 120 lumen. Bateria de litiu este garantată pentru un ciclu de 1.500 de încărcări, iar timpul pentru o încărcare completă este mai mic de două ore.

Lampa ultra-plată și piabilă RCH19 este complet nouă pe piața din România. Capul compact poate fi răsucit la 180°, ceea ce permite folosirea acesteia în spații foarte înguste. La fel ca modelul RCH21S, această lampă poate fi folosită în două moduri: intens (250 lumen timp de 4 ore) sau normal (120 lumen timp de 7 ore).

Luminozitatea este foarte apropiată de cea a luminii naturale pentru a preveni cât mai mult posibil solicitarea ochilor. Lampa de lucru RCH19 are certificarea IK07, fiind rezistentă la șocuri, iar învelișul de cauciuc oferă o protecție excelentă împotriva substanțelor chimice întâlnite în mod frecvent într-un atelier de service.

„Este o lampă de inspecție care se potrivește perfect în buzunar și foarte utilă pentru spațiile înguste. Este recomandată atât profesioniștilor, dar poate fi utilizată cu succes și în viața de zi cu zi”, a mai adăugat Tarek Hamed, Marketing Manager Central Europe la Lumileds, compania care produce lămpile de lucru Philips.

Sursa: Berti Panaiot, National Communication Manager
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii