Noua ŠKODA KAROQ oferă spaţiu excepţional, cele mai noi sisteme de asistenţă, faruri full-LED şi servicii ŠKODA Connect.

Noua ŠKODA KAROQ
Prețul de pornire este de 19.860 Euro (TVA inclus).
Nivelul de echipare Style pentru ŠKODA KAROQ are cele mai bune dotări din din categoria sa, la un preț competitiv.
Soluțiile de conectivitate stabilesc noi standarde în acest segment.
Două motorizări TSI și două motorizări TDI, cu variante de transmisie DSG 4x4.
Numeroase sisteme de asistenţă pentru un nivel şi mai ridicat de siguranţă şi confort.
ŠKODA Connect: infotainment cu ecran tactil capacitiv cu design glass și Care Connect cu apelare automată a serviciilor de urgență și depanare.

Noua ŠKODA KAROQ oferă spaţiu excepţional, cele mai noi sisteme de asistenţă, faruri full-LED şi servicii ŠKODA Connect. Designul emoţional şi dinamic, cu numeroase elemente cristaline, caracterizează limbajul de design al noului SUV ŠKODA. Totodată, exteriorul expresiv şi plin de forţă este creat pentru cei în căutare de experiențe autentice în natură, dar și pentru firile urbane în căutare de inspirație și experiențe remarcabile. Sunt disponibile cinci variante de motor, cu puteri între 85 kW (115 CP) şi 110 kW (150 CP), dintre care patru sunt noi. Toate acestea la un preț de pornire de 19.860 Euro (TVA inclus).

Lungimea de 4.382 mm, lățimea de 1.841 mm și înălțimea de 1.603 mm, cu spațiul pentru genunchi de 69 mm și portbagajul cu capacitatea de 521 l cu scaunele din spate în poziţie normală  sunt doar începutul. În plus, la bord pot fi găsite numeroase dotări inteligente, precum sistemul VarioFlex pentru scaunele din spate, permițând ca acest SUV să devină un van cu capacitatea maximă de încărcare de 1.810 l.
           
ŠKODA KAROQ se poziţionează în vârful segmentului său, datorită soluţiilor sale inovatoare de conectivitate. Amintim sistemele de vârf ce oferă hotspot Wi-Fi, noile servicii online mobile ŠKODA Connect, împărţite în serviciile Infotainment online, pentru informare şi navigaţie, și Care Connect, pentru asistenţă în caz de avarii sau urgenţe, cu opționale precum Butonul Emergency Call, precum și platforma SmartLink+, ce duce interconectarea inteligentă a maşinii cu smartphone-ul la un nou nivel.

O gamă complexă de sisteme de asistenţă a şoferului și un șasiu care defineşte noi standarde în segment îşi dovedeşte calitatea la deplasarea în off-road fac din ŠKODA KAROQ un SUV extrem de receptiv la toate nevoile unui șofer. Și ale pasagerilor, la al căror confort se adaugă cele 20 de dotări „Simply Cleverdisponibile.

Sursa: Patricia Zegreanu, Marketing & Communication Manager Skoda
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii