Tutorialele și sfaturile practice de montaj sunt disponibile pentru întreaga gamă Champion® de ștergătoare parbriz, piese de aprindere, frânare, filtrare și iluminat.

YouTube Champion
Tutorialele și sfaturile practice de montaj sunt disponibile pentru întreaga gamă Champion® de ștergătoare parbriz, piese de aprindere, frânare, filtrare și iluminat.

Federal-Mogul Motorparts, o divizie a Federal-Mogul Holdings LLC, a anunțat că marca sa Champion® a dezvoltat un nou canal YouTubeTM, Champion UE. Videoclipurile au scopul de a furniza conținut scurt, informative și util unui public larg, care este încurajat să apeleze la serviciile unui tehnician profesionist pentru a-și întreține în mod corespunzător vehiculul.

În prezent, canalul de YouTube Champion UE conține o selecție de videoclipuri despre bujii scânteie și bujii incandescente, unități de comandă a bujiilor, filtre, iluminat, frânare și ștergătoare. Conținutul variază de la ghiduri utile de tipul "Cum să" și până la conținut realizat în cadrul evenimentelor Champion. Canalul va furniza videoclipuri în diferite limbi pentru Europa, pentru Orientul Mijlociu și Africa.

"Conținutul de tip video devine rapid unul dintre modurile cele mai vizibile și mai importante prin care comunicăm", spune Ronald de Wilde, Brand Marketing Manager la Champion. "Ne-am dorit să ne putem ajuta clienții să își rezolve problemele sau să primească noutăți într-un mod rapid și relevant. Prin aceste scurte videoclipuri reușim să răspundem la multe din întrebările clienților noștri și să le oferim o perspectivă aprofundată asupra produselor Champion și asupra brandului în sine".

Videoclipurile sunt concepute în scop educativ dar și pentru a-i motiva pe consumatorii finali și pe mecanici să vadă cum profesioniștii în domeniu montează corect produsele pentru intstalarea și întreținerea lor corespunzătoare. Scopul lor este de a oferi sfaturi practice celor care au deja experiență tehnică în domeniul automobilelor dar caută oportunități noi de învățare. Noi videoclipuri vor fi încărcate în mod regulat pe canal. În felul acesta, utilizatorii sunt încurajați să se aboneze la canalul de YouTube Champion UE, pentru a fi la curent cu cele mai noi informații.

Pentru a viziona cele mai recente videoclipuri marca Champion, vizitați canalul de YouTube Champion EU: www.youtube.com/channel/UCoOM5Xw36wHhYzQK2aW6wag

Videoclipurile vor fi disponibile și prin intermediul site-urilor regionale și prin intermediul platformei de training gratuit Garage Gurus™, o platformă de clasă mondiala a Federal-Mogul Motorparts. De asemenea, videoclipurile vor fi disponibile și pentru a fi încorporate pe site-urile web ale clienților.

Champion este brandul Federal-Mogul Motorparts care acoperă zona de service uzual cu o ofertă de piese pentru aprindere, frânare, filtre, ștergătoare și iluminat.

Sursa: Diana Mocanu, Junior Account Executive MCCANN PR
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii